مروری بر فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه چربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه چربی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه چربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه چربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه چربی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

فیلم و پوشش خوراکی لایه نازکی از مواد خوراکی است که توسط فرآیندهای مناسب صنعت غذا ساخته شده و برای دستیابی به اهدافی از قبیل کنترل انتقال رطوبت، محدود کردن انتقال گازها، به تعویق انداختن مهاجرت روغن و چربی، حمل افزودنی های غذایی مانند عوامل ضد میکروبی و آنتی اکسیدان ها، بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری بر روی محصول غذایی قرار می گیرد . زیست تخریب پذیر بودن و خوراکی بودن این ترکیبات سبب شده است که به طور وسیع مورد پژوهش و کاربرد قرار گیرند . زیرا کاربرد آن ها می توانید استفاده از فیلم های سنتزی دارای مخاطرات زیست محیطی و تجزیه ناپذیر را کاهش دهد . از جمله کاربردهای فیلم های خوراکی در ارتباط با مواد غذایی می توان به پوشش دادن آن ها بر سطح فرآورده های قنادی، میوه ها و سبزی های تازه، برخیی فرآورده های گوشتی، برخی فرآورده های لبنی، شکلات، غلات صبحانه ای، طیور و ماهی، فرآورده های منجمد، فرآورده های خشک شده و نظایر این ها اشاره داشت . در سال های اخیر فیلم و پوشش خوراکی بر پایه چربی با توجه به خواص عملکردی و ویژگی های تغذیه ای آن، توجه زیادی به خود جلب کرده است . در این مقاله، خواص فیزیکی و مکانیکی انواع فیلم های خوراکی چربی و روش های پایه ای تولید آن ها مورد مرور قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.