مروری بر روش ریزپوشانی برای حفظ و بهبود کیفیت، ماندگاری فرآورده های غذایی حاوی پروبیوتیک ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر روش ریزپوشانی برای حفظ و بهبود کیفیت، ماندگاری فرآورده های غذایی حاوی پروبیوتیک ها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر روش ریزپوشانی برای حفظ و بهبود کیفیت، ماندگاری فرآورده های غذایی حاوی پروبیوتیک ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر روش ریزپوشانی برای حفظ و بهبود کیفیت، ماندگاری فرآورده های غذایی حاوی پروبیوتیک ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر روش ریزپوشانی برای حفظ و بهبود کیفیت، ماندگاری فرآورده های غذایی حاوی پروبیوتیک ها :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در دهه اخیر، افزودن میکروارگانیسم های زنده سودمند برای سلامتی ( پروبیوتیک ها ) به محصولات غذایی صنعتی با هدف پیشگیری از انواعی از بیماری ها و یا ارتقای تندرستی کاربرد زیادی یافته است . در عین حال، صنعت، به ویژه صنایع شیری، با مشکلات جدی در خصوص بقا و نیز حفظ کارکرد این میکروارگانیسم ها در طی فرایندهای صنعتی و نیز در فرایند مصرف توسط مصرف کنندگان روبروست. روش کپسول گذاری یکی از موثرترین راه های حفظ کارکرد عوامل بیولوژیک و شیمیایی در ماتریس غذایی در طی مراحل مختلف فرایند صنعتی و نیز گوارش به شمار می آید که با موفقیت در مورد پروبیوتیک ها نیز به کار گرفته شده است . در این رابطه، روش های اکستروژنی، سوسپانسیونی و نیز استفاده از پوشش نشاسته مقاوم برای کپسول گذاری پروبیوتیک ها از جمله روش هایی است که در این گزارش معرفی شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.