مروری بر خواص فیزیکی وریولوژیکی خمیر کنجد و ارده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر خواص فیزیکی وریولوژیکی خمیر کنجد و ارده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر خواص فیزیکی وریولوژیکی خمیر کنجد و ارده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر خواص فیزیکی وریولوژیکی خمیر کنجد و ارده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر خواص فیزیکی وریولوژیکی خمیر کنجد و ارده :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

خمیر ( مایه ) کنجد که به نام ارده شناخته می شود یک ماده غذایی سنتی است که از دانه کنجد ( sesame in dicum L ) تولید می شود. معمولا بعضی از شیرین کننده های طبیعی مانند مارمالاد میوه ای یا عسل را می توان به ارده اضافه کرد. افزودن این ترکیبات می تواند روی خصوصیات ریولوژیکی ارده و قابلیت انتشار آن روی نان تاثیر گذار می باشد. به همین دلیل تاکنون تحقیقات مختلفی برای اندازه گیری خواص ریولوژیکی ارده انجام شده است. در این پژوهش برخی خصوصیات ریولوژیکی ارده ترکیب شده با غلظت های مختلف عسل مورد بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.