مروری بر تولید و اهمیت ماست منجمد در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر تولید و اهمیت ماست منجمد در صنایع غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر تولید و اهمیت ماست منجمد در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر تولید و اهمیت ماست منجمد در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر تولید و اهمیت ماست منجمد در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

ماست منجمد با بستنی ماستی به عنوان دسر لبنی منجمد مورد پسند مصرف کنندگان قرار گرفته است که به دلیل وجود حالات مطلوب ماست و بستنی در کنار یکدیگر می باشند. ماست کم کالری و سلامتی زا بوده و بستنی نیز یک دسر مقوی می باشد. در مقایسه با بستنی طعم اسیدی دارد که به حضور اسید لاکتیک مربوط می شود. افزون بر ماست منجمد یکی از بهترین محصولات تامین کننده آنزیم بتاگالاکتوزیداز برای افرادی است که دچار بیماری عدم تحمل لاکتوز می باشند، در تهیه دسرهای منجمد، برخورداری محصول نهایی از ظاهری مناسب و بافت غیر شنی از اهمیت زیادی برخوردار می باشد لذا استفاده صحیح از پایدار کنندده نقش مهمی را در این رابطه ایفا می کند. در محصولات منجمد بخاطر فرایند انجماد و تغلیظ، درصد پایدارکننده در فاز مداوم محصول نهایی، بیشتر از درصد اولیه است. تحت این شرایط یک ساختار ضعیف ژل شکل می گیرد که از کریستال شدن یخ و همچنین افزایش انادازه کریستال های بوجود آمده جلوگیری می کند. توزیع یکنواخت اندازه کریستال ها، تاثیر شوک حرارتی ناشی از دماهای بالا یا نوسان دمایی طی دوره نگهداری را کاهش و پایداری طی دوره نگهداری را افزایش می دهد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.