مروری بر بررسی تاثیر اسانس ها و عصاره های گیاهی بر عمر ماندگاری گوشت ماهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر بررسی تاثیر اسانس ها و عصاره های گیاهی بر عمر ماندگاری گوشت ماهی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر بررسی تاثیر اسانس ها و عصاره های گیاهی بر عمر ماندگاری گوشت ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر بررسی تاثیر اسانس ها و عصاره های گیاهی بر عمر ماندگاری گوشت ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر بررسی تاثیر اسانس ها و عصاره های گیاهی بر عمر ماندگاری گوشت ماهی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

گوشت ماهی به علت دارا بودن اسیدهای چرب بالا فساد پذیرتر از گوشت قرمز و مرغ می باشند، جهت جلوگیری یا به تعویق انداختن فساد ماهی می توان از آنتی اکسیدان ها استفاده نمود، علاوه بر این تقاضای مصرف کننده برای استفاده از ترکیبات طبیعی، از جمله اسانس ها و عصاره های گیاهی به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی می تواند جایگزین مناسب نگهدارنده های مصنوعی در صنایع غذایی شوند، لذا در مطالعه حاضر به مروری بر بررسی تاثیر عصاره های گیاهی بر عمر ماندگاری گوشت ماهی می پردازیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.