مروری بر ارزیابی ترکیبات و ارزش غذایی قارچ های خوراکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر ارزیابی ترکیبات و ارزش غذایی قارچ های خوراکی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر ارزیابی ترکیبات و ارزش غذایی قارچ های خوراکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر ارزیابی ترکیبات و ارزش غذایی قارچ های خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر ارزیابی ترکیبات و ارزش غذایی قارچ های خوراکی :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
قارچ های خوراکی و مخصوصا قارچ تازه حاوی مقادیر فراوان پروتیین موردنیاز بدن است که از این نظر میزان پروتیین آن حدود ۲ برابر پروتیین اغلب سبزی ها و سایر حبوبات می باشد. پروتیین قارچ از لحاظ اسیدهای آمینه که همانا جزء اصلی پروتیین را تشکیل می دهد جزو غنی ترین پروتیین ها محسوب می شوند و از لحاظ ارزش غذایی در حد فاصل پروتیین گوشت و پروتیین گیاهی قرار دارد. از طرفی پروتیین قارچ به دلیل داشتن مقادیر فراوان آب و رطوبت نسبت به سبزی ها و حبوبات بسیار مطبوع و قابل هضم است. به طوری که ۹۰- ۷۰ درصد قابلیت هضم پذیری دارد. به طورکلی ارزش بالای پروتیین قارچ و قابلیت هضم پذیری بالای آن باعث شده که مصرف آن برای سالمندان و سالخوردگان بسیار توصیه می گردد، از این رو بر آن شدیم که در این مقاله مروری بر اثرات و ارزش غذایی قارچ در محصولات غذایی بپردازیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.