غنی سازی نان بربری با بزرک به عنوان منبع امگا ۳ و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غنی سازی نان بربری با بزرک به عنوان منبع امگا ۳ و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غنی سازی نان بربری با بزرک به عنوان منبع امگا ۳ و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غنی سازی نان بربری با بزرک به عنوان منبع امگا ۳ و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غنی سازی نان بربری با بزرک به عنوان منبع امگا ۳ و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

از آنجاییکه امگا ۳، اسیدهای چرب ضروری است که برای سلامتی انسان لازم می باشد و در درمان بسیاری از بیماری ها موثر بوده اما توسط بدن انسان تولید نمی شود، ازاین رو باید از طریق غذا تامین شود در این پژوهش از روغن بزرک به عنوان منبع امگا ۳ به میزان ۷ گرم به ۲۰۰ گرم خمیر آرد گندم اضافه شده آنگاه تولید نا ن های بربری به روش سنتی انجام شد. در ادامه برخی ویژگی های شیمیایی نمونه های نا ن حاوی روغن بزرک تعیین و در مدت ۱، ۳، ۵ روز نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین نتایج حاصل از آزمون پروفایل اسیدهای چرب این پژوهش نشان داد ، که میزان امگا۳، PUFA، MUFA، ALA، DPA، DHA و SFA موجود در این تیمار در مدت زمان ۵ روز نگهداری تغییری نکرده است. بنابراین طبق نتایج بالا و با توجه به میزان بالای امگا ۳ نان بزرک می توان گفت نان غنی شده با روغن بزرک از لحاظ مواد مغذی ( میزان امگا ۳) چه در روز اول وچه در روز پنجم پخت مناسب برای تولید می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.