ضایعات پس از برداشت آبزیان و تاثیر آن در تحقق امنیت غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ضایعات پس از برداشت آبزیان و تاثیر آن در تحقق امنیت غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ضایعات پس از برداشت آبزیان و تاثیر آن در تحقق امنیت غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ضایعات پس از برداشت آبزیان و تاثیر آن در تحقق امنیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ضایعات پس از برداشت آبزیان و تاثیر آن در تحقق امنیت غذایی :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
تحقق امنیت غذایی به عوامل مختلفی از قبیل تولید و تامین غذای کافی، غذای با کیفیت، دسترسی آسان به غذا برای کل افراد جامعه، عرضه غذای ارزان بستگی دارد. در این میان جلوگیری و یا کاهش ضایعات کمی و کیفی محصولات غذایی تولید شده نیز یکی از عوامل موثر در تامین بخشی از غذای مورد نیاز و همچنین تامین درآمد برای تولید کنندگان، فرآوری کنندگان و عرضه کنندگان مواد غذایی است. آبزیان بعنوان یکی از مواد غذایی با ارزش و سالم همواره مورد توجه بوده اند. اما این مواد غدایی با ارزش بدلیل برخورداری از ترکیبات ویژه، محیط پرورش ، شیوه برداشت ، حمل و نقل، فرآوری و عرضه دستخوش تغییرات مختلفی می گردند که تولید ضایعات کمی و کیفی یکی از آنهاست. منابع مختلف مقدار ضایعات در آبزیان بین ۴۰ تا ۵۰ % برآورد کرده اند. البته درصد ضایعات به عوامل مختلفی از قبیل نحوه برداشت، حمل و نقل، نگهداری ، فرآوری، عرضه ، گونه ، اندازه ، وزن بستگی دارد. در این مقاله به بررسی عوامل موثر در برآورد ضایعات در صیادی با مقیاس کوچک پرداخته می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.