روش بهینه عصاره گیری از بذر چای ترش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روش بهینه عصاره گیری از بذر چای ترش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روش بهینه عصاره گیری از بذر چای ترش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روش بهینه عصاره گیری از بذر چای ترش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روش بهینه عصاره گیری از بذر چای ترش :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

به منظور بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصارهی بذر چای ترش آزمایشی در قالب یک طرح کاملا تصادفی به روش فاکتوریل ۲*۲*۳ شامل دو نوع حلال ( اتانل متانل و هگزان )، دو روش عصاره گیری ( غوطه وری و سوکسله ) و سه زمان عصاره گیری (۴، ۸ و ۱۲ ساعت) در مجموع ۱۲ تیمار و ۳ تکرار در هر تیمار به مورد اجرار درآمد. نتایج نشان داد نوع حلال، روش و عصاره گیری بطور معنی داری (P<0/05) راندمان وزنی، میزان فنول تام و خواص آنتی اکسیدانی ( به روش های DPPH و بی رنگ شدن بتاکاروتن) را تحت تاثیر قرار داد. استفاده از حلال الکلی و روش غوطه وری در تهیه عصاره بطور معنی داری (P<0/05) شاخص های آنتی اکسیدانی عصاره را بهبود بخشید. شاخص های مورد ارزیابی با افزایش زمان عصاره گیری بطور معنی داری (P<0/05) بهبود یافت. بطور کلی بهترین راندمان وزنی، فنل تام و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بذر چای ترش زمانی حاصل می شود که عصاره گیری به روش غوطه وری با حلال الکلی طی ۱۲ ساعت صورت گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.