تولید کنسانتره آب هندوانه با روش مایکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید کنسانتره آب هندوانه با روش مایکروویو دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید کنسانتره آب هندوانه با روش مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید کنسانتره آب هندوانه با روش مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید کنسانتره آب هندوانه با روش مایکروویو :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

هندوانه دارای ارزش تغذیه ای بالایی می باشد که استفاده از روشی برای نگهداری طولانی مدت آن لازم به نظر می رسد یکی از روش های به کار گرفته شده برای نگهداری طولانی مدت آب میوه هدا کنسدانتره می باشد و بدیهی است که شرایط انجام کنسانتره بر خصوصیات تغذیه ای محصول نهایی بسیار موثر است لذا در مطالعه حاضر به بررسی تاثیر توام غلظت های مختلف هندوانه و حلال آب (۱:۱، ۲:۱، ۳:۱)، دمای استخراج (۷۰ و ۸۰ درجه سانتی گراد) و همچنین توان تغلیظ سازی ماکروویو (۴۵۰ و ۶۰۰ وات) بر ویژگی های کنسانتره هندوانه پرداخته شد همچنین اثر تیمارها بر میزان رطوبت، pH ، اسیدیته، ویتامین ث بررسی شد نتایج نشان داد هر ۳ پارامتر بر روی ویژگی های هندوانه تاثیر گذار می باشد (P<0/05). بهترین تیمار مورد بررسی در مطالعه حاضر تیمار ترکیبی حلال ۱:۱ ، دمای استخراج ۷۰ درجه سانتی گراد و توان ۶۰۰ وات بود که به طور معنی داری نسبت به سایر تیمارها توانست سبب بهبود ویژگی های نوشیدنی شود (P<0/05). با توجه به مطاله بیان شده می توان از این تیمار جهت تولید کنسانتره در صنعت استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.