تغییرات پس از صید آبزیان و تاثیر آنتی آکسیدان های طبیعی بر تعویق فساد آبزیان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تغییرات پس از صید آبزیان و تاثیر آنتی آکسیدان های طبیعی بر تعویق فساد آبزیان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تغییرات پس از صید آبزیان و تاثیر آنتی آکسیدان های طبیعی بر تعویق فساد آبزیان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات پس از صید آبزیان و تاثیر آنتی آکسیدان های طبیعی بر تعویق فساد آبزیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تغییرات پس از صید آبزیان و تاثیر آنتی آکسیدان های طبیعی بر تعویق فساد آبزیان :
تعداد صفحات :۱۸
چکیده مقاله:
عصاره گیاهان دارویی خاصیت ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد ویروسی می باشند ترکیبات این گیاهان معمولا شامل: عصاره غنی از آزولن ها و دیگر ترکیبات فارنزول، لینالول، آلفا هومولن، کاریوفیلن، ترپینیول، آلفا مورولن و کادینن است. همچنین حاوی مقدار کمی از آلفا توجون است، اسید فرمیک، اسید والرینیک، اسید سالیسیک و استوکسی بنزآلدیید از دیگر ترکیبات است فلاونویید ها و ترکیبات فنلی مانند: آپی ژنین، لوتیولین گلوکوزید، کاسموزین، ویتکسین، ایزو ویتکسین وجود دارد اسید آمینه و الکالوییدهایی مانند: استاشیدرین، تریگونلین و بتونیسین وجود دارد و همچنین کومارین، استرول های گیاهی تانن و عناصر کمیاب مانند: کبالت، نقره، نیکل، منگنز، استرانسیوم و تیتانیوم در وجود دارد که وجود این ترکیبات و عناصر موجب بهبود زمان ماندگاری در ماهیان می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.