تاثیر میدان های مغناطیسی به عنوان فرآیند های غیر حرارتی در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر میدان های مغناطیسی به عنوان فرآیند های غیر حرارتی در مواد غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر میدان های مغناطیسی به عنوان فرآیند های غیر حرارتی در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر میدان های مغناطیسی به عنوان فرآیند های غیر حرارتی در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر میدان های مغناطیسی به عنوان فرآیند های غیر حرارتی در مواد غذایی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

روند رو به رشد جمعیت جهان تامین غذا را به عنوان یکی از مهمترین مسایل روز دنیا مطرح کرده است در این راستا علوم غذایی و فناوری های مرتبط با آنها جایگاه ویژه ای یافته و تاثیرشان در رفع معضل غذا امری انکار ناپذیر تلقی می شود. میدان مغناطیسی عبارتست از منطقه ای که در آن جسم مغناطیسی می تواند ذرات اطراف خود را مغناطیس نماید. معمولا میدان های مغناطیسی با ذخیره سازی جریان الکتریکی در سیم پیچ های الکتریکی ایجاد می شوند. جهت غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها جریان مغناطیسی با دانسیته ۵-۱۰ تسلا ( T ) لازا است. با توجه به موارد فوق که گفته شد ، اثر میدان های مغناطیسی بر کیفیت مواد غذایی ( ویتامین ها، مواد مغذی ضروری و مواد مولد طعم )، تولید مواد بدطعم و عمر انبار مانی بررسی خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.