تاثیر کیتوزان غنی شده با اسانس اکالیپتوس بر روند تغییرات میکروبی کپور نقره ای ( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگهداری در شرایط سرد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر کیتوزان غنی شده با اسانس اکالیپتوس بر روند تغییرات میکروبی کپور نقره ای ( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگهداری در شرایط سرد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر کیتوزان غنی شده با اسانس اکالیپتوس بر روند تغییرات میکروبی کپور نقره ای ( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگهداری در شرایط سرد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کیتوزان غنی شده با اسانس اکالیپتوس بر روند تغییرات میکروبی کپور نقره ای ( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگهداری در شرایط سرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر کیتوزان غنی شده با اسانس اکالیپتوس بر روند تغییرات میکروبی کپور نقره ای ( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگهداری در شرایط سرد :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
در این مطالعه تاثیر کیتوزان غنی شده با اسانس اکالیپتوس بر روند تغییرات میکروبی در ماهی کپور نقره ای ( Hypophthalmichthys molitrix ) در دمای ۴ درجه سانتیگراد در طی مدت نگهداری در یخچال مورد بررسی قرار گرفت. آنالیزهای میکروبی (باکتری های سرمادوست و باکتری های کل) مورد ارزیابی قرار گرفت. مقادیر باکتری های سرمادوست و باکتری های کل در در تیمار شاهد تا روز چهارم در تیمارهای حاوی کیتوزان تا روز هشت و در تیمار حاوی کیتوزان و اسانس اکالیپتوس تا روز دوازدهم در دامنه قابل قبول ( ۷log cfu/g) قرار داشت. به طوری که کیتوزان و اسانس اکالیپتوس توانستند عمر ماندگاری نمونه ها را نسبت به نمونه شاهد ۸ روز افزایش دهد . نتایج مطالعه حاضر نشان داد که پوشش کیتوزان غنی شده با اسانس اکالیپتوس در کاهش آلودگی باکتریایی فیله کپور نقره ای در طی نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد موثر است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.