تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر میزان آبچک و پروتیین آبچک فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر میزان آبچک و پروتیین آبچک فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر میزان آبچک و پروتیین آبچک فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر میزان آبچک و پروتیین آبچک فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر میزان آبچک و پروتیین آبچک فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

این تحقیق با هدف اثر بسته بندی تحت خلاء بر میزان آبچک و پروتیین موجود در آبچک ماهی قزل آلای رنگین کمان در سال ۱۳۹۳ انجام شد. در این تحقیق ۳ تیمار نگهداری در یخچال (۱±۴+)، فریزر (۱±۸-) و بسته بندی تحت خلاء وجود داشت که برای هر تیمار ۹ تکرار وجود داشت. نمونه های ماهی از بندر آبادان تهیه شدند. در این بررسی تجزیه و تحلیل داده ها به کمک نرم افزار SPSS17 انجام شد و میانگین داده ها به کمک آنالیز واریانس یکطرفه با یکدیگر مقایسه شدند. میانگین میزان آبچک در تیمارهای نگهداری شده در دمای ۴+ درجه سانتیگراد، ۱۸- درجه سانتیگراد و بسته بندی تحت خلاء به ترتیب ۰/۳۲±۲/۷۷۸، ۰/۵۸±۶/۶۷۵ و ۰/۸۷±۳۴/۲۹۱ گرم محاسبه شد ( P<0.05 ). همچنین میانگین میزان پروتیین موجود در آبچک در تیمارهای نگهداری شده در دمای ۴+ درجه سانتیگراد، ۱۸- درجه سانتیگراد و بسته بندی تحت خلاء به ترتیب ۰/۵۹±۱/۶۳۰، ۰/۶۲±۳/۵۵۸ و ۰/۸۱±۵/۴۰۲ گرم محاسبه شد ( P<0.05 ). میانگین میزان آبچک در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در تیمارهای مختلف اختلاف معنی داری داشت ( P<0.05 ) ( نمودار ۱)، همچنین میانگین میزان پروتیین موجود در آبچک فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در تیمارهای مختلف اختلاف معنی داری داشت ( P<0.05 ) ( نمودار ۲). بالاترین و پایین ترین میزان آبچک و پروتیین موجود در آبچک به ترتیب در تیمارهای بسته بندی تحت خلاء و ۴+ درجه سانتیگراد به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.