تاثیر اسیدی کردن مستقیم شیر روی ویژگی های پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اسیدی کردن مستقیم شیر روی ویژگی های پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اسیدی کردن مستقیم شیر روی ویژگی های پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسیدی کردن مستقیم شیر روی ویژگی های پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اسیدی کردن مستقیم شیر روی ویژگی های پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

تاثیر اسیدی کردن مستقیم شیر روی خصوصیات کیفی و حسی پنیرسفید ایرانی بررسی گردید. تیمارها عبارت بودند از کنترل I حاوی استارتر تجاری و بدون باکتری پروبیوتیک ( C1 )، کنترل II دارای اسید لاکتیک و بدون باکتری پروبیوتیک ( C2 )، تیمار حاوی استارتر تجاری به همراه بیفیدوباکتریوم لاکتیس ( BL ) و تیمار حاوی اسید لاکتیک و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (BLA). نمونه های تولیدی در دمای ۱±۵ درجه سانتی گراد به مدت ۶۰ روز نگهداری شدند. در طول نگهداری قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس، pH ، درصد نمک، خاکستر، چربی و خواص حسی پنیرها تعیین گردید. نتایج تجزیه آماری دادها نشان داد که در طی نگهداری، تعداد بیفیدوباکتریوم لاکتیس در نمونه های پنیر BLA و BL به ترتیب حدود ۱/۵ و ۲/۱ سیکل لگاریتمی کاهش یافت (P<0/05). در تمام نمونه های پروبیوتیک تعداد باکتری های زنده مانده بیش از حداقل مقدار توصیه شده لازم برای ایجاد اثرات مفیدی در سلامتی انسان (۱۰بتوان۷ – ۱۰ بتوان ۶ کلنی در گرم) بود. با اسیدی کردن مستقیم شیر مقدار pH و درصد نمک به طور معنی داری افزایش نشان داد (P<0/05). همچنین بین نمونه های پنیر از نظر خواص حسی اختلاف معنی داری وجود نداشت (P> 0/05). لذا روش اسیدی کردن مستقیم شیر میتواند به عنوان روش جایگزین استفاده از استارتر تجاری در تولید پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک باشد تا قابلیت زیستی باکتری های پروبیوتیک در محصول افزایش یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.