به کارگیری فناوری نانو در نگهداری و افزایش امنیت مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 به کارگیری فناوری نانو در نگهداری و افزایش امنیت مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد به کارگیری فناوری نانو در نگهداری و افزایش امنیت مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی به کارگیری فناوری نانو در نگهداری و افزایش امنیت مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن به کارگیری فناوری نانو در نگهداری و افزایش امنیت مواد غذایی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

فناوری نانو از طریق برنامه های کاربردی در بسته بندی مواد غذایی دارای اهمیت بالایی در صنایع غذایی می باشد. همگرایی فناوری نانو و علم غذا منجر به بروز قابلیت های فراوانی می شود در سال های اخیر فناوری نانو به طور فزاینده ای در صنایع غذایی به ویژه به منظور افزایش امنیت غذایی، نگهداری غذا، بهبود طعم و رنگ و بسته بندی استفاده شده است نانوتکنولوژی می تواند برای توسعه مواد در اندازه های کوچک، بهسازی، کنترل و انتقال محموله، شناسایی آلودگی و ابداع نانو ابزارهایی برای زیست شناسی سلولی و مولکولی مورداستفاده واقع شود. این فناوری شامل ابداع، استفاده از مواد آلی و غیر آلی در مقیاس نانو است. بیشترین کاربرد فناور ی نانو در زمینه بسته بندی و تشخیص عوامل بیمار یزای غذایی می باشد. این دانش سبب ایجاد تحولی عظیم در صنایع بسته بندی به دلیل اصلاح ساختار مواد در سطح ملکولی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.