بررسی وضعیت تغذیه در سالمندان شهرستان خرم آباد در سال ۱۳۹۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت تغذیه در سالمندان شهرستان خرم آباد در سال ۱۳۹۳ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت تغذیه در سالمندان شهرستان خرم آباد در سال ۱۳۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت تغذیه در سالمندان شهرستان خرم آباد در سال ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت تغذیه در سالمندان شهرستان خرم آباد در سال ۱۳۹۳ :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

افزایش امید به زندگی به افزایش جمعیت سالمندان منجر می شود. ارزیابی مختصر وضعیت تغذیه ( MNA ) ابزاری سریع است که برای ارزیابی خطر سوی تغذیه در سالمندان تهیه شده است. هدف دراین تحقیق بررسی وضعیت تغذیه در سالمندان مقیم شهرستان ازنا می باشد. مطالعه به روش توصیفی تحلیلی روی سالمندان شهرستان ازنا در استان لرستان در ۱۳۹۳ از طریق پرسشنامه انجام گرفت. حجم نمونه ۷۰ ( روش نمونه گیری براساس سهمیه ای) بود. ابزارجمع آوری، پرسشنامه محقق ساخت بود. پرسشنامه دارای متغیرهای دموگرافیکی و سوالات MNA بود. اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار آماری SPSS نسخه ۱۸ مورد آنالیز قرار گرفت. از نظر جنسیت ۲۲ مرد (۳۱/۴۵%)، ۵۳ بیکار (۷۵/۷%)، ۱۰۰%(۷۰ سالمند) زیردیپلم، ۴۷(۶۷/۱%) دارای سابقه بیماری داشتند. ۳۱ سالمند (۴۴/۳%) از فشار خون رنج می بردند. ۷۰ سالمند مکمل غذایی مصرف می کردند. میانگین سنی ۶/۶±۶۹/۲ بود. متوسط وزن، قد و دور بازو به ترتیب ۱۳/۴±۶۸/۱۹ سال و۸/۹±۱۵۹/۶ سانتی متر و ۶/۸±۳۸/۴ سانتی متر بود. ۱۹ سالمند (۲۷/۱%) یبوست داشتند. ۰۷سالمند ( ۱۰ %) حساسیت به دارو و غذا داشتند. مهم ترین منبع کسب اطلاعات سالمندان در مورد بهبود تغذیه دوران سالمندی پرسنل بهداشتی درمانی ۷۸/۶% بود. مهم ترین نگرانی سالمندان در عدم اقدام به بهبود تغذیه ۳۰% نگرانی از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه را دخیل می دانستند. : به طور کلی سالمندان به افزایش آگاهی تغذیه ای تمایل دارند. آگاهی از مخاطرات و مزایای مکمل ویتامین ها مهم ترین عامل محسوب می شود که به تغییر عملکرد و پیشگیری از بیماری ها منجر می شود. کارکنان مراکز بهداشتی باید نگرانی های سالمندان را در مورد تغذیه تایید کنند ومدت بیش تری را برای گفتگو با سالمندان صرف کنند که در مورد مواد غذایی مشکوک ترند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.