بررسی کیفیت میکروبیولوژی میگوی فراوری شده ی منجمد(مروری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کیفیت میکروبیولوژی میگوی فراوری شده ی منجمد(مروری) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کیفیت میکروبیولوژی میگوی فراوری شده ی منجمد(مروری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کیفیت میکروبیولوژی میگوی فراوری شده ی منجمد(مروری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کیفیت میکروبیولوژی میگوی فراوری شده ی منجمد(مروری) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

صنعت تکثیر و پرورش میگو در جهان بیش از ۵۰۰ سال قدمت دارد. این صنعت در کشور ما به عنوان یکی از فعالیت های جدید و نوپای شیلاتی بوده و در حقیقت حدود ۱۴ سال است که به عنوان یک فعالیت تولیدی مطرح شده است.بررسی حاضر جهت ارزیابی کارایی تکنیک های انجماد و فراوری میگوها از طریق ارزیابی کیفیت میکروبیولوژیک صورت پذیرفت. فراوری مجموع باکتری های هوازی، کلیفرم مجموع، کود کلیفرم ، ویبریو کلرا و سالمونلا در میگوی منجمد خام،میگوی پخته IQF و میگوی خام IQF تعیین شدند. براساس گفته محققان در سال ۲۰۱۰ در هر فرایند، پنج نمونه مختلف با سه تکرار مورد آزمایش واقع شدند. تراکم مجموع باکتری های هوازی ردیابی شده در نمونه ها بجز نمونه ۳، از میگو خام منجمد به طور قابل توجهی بیشتر از موارد دیگر بود، در حالی که تراکم باکتری های مشابه ردیابی شده در همه نمونه های میگو پخته شده IQF به طور قابل توجهی کمتر از موارد دیگر بود (P<0/05). در حالی که مجموع کلیفرم مشاهده شده در میگو پخته IQF کمتر از ۳ MPN gx بود، این مقدار در میگومنجمد خام و میگو خام IQF؛ ۰/۲۵ ± ۲۱/۰۰ و /۵۵ MPNg 4/20 ± ۱/۲۰ بود. Faecal coliform در نمونه ها یافت نشد. در مجموع، یافته های بررسی حاضر نشان می دهد که میگوهای منجمد فراوری شده در محل فراوری ماهیان از شرایط لازم جهت صادرات برخوردار بودند و میگوی پخته IQF بسیار بهتر از دیگر میگوها از نظر بیولوژیک بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.