بررسی عوامل موثر بر چگونگی ریزپوشانی و کارایی آن در صنعت غذا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی عوامل موثر بر چگونگی ریزپوشانی و کارایی آن در صنعت غذا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی عوامل موثر بر چگونگی ریزپوشانی و کارایی آن در صنعت غذا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر چگونگی ریزپوشانی و کارایی آن در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر چگونگی ریزپوشانی و کارایی آن در صنعت غذا :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
ریزپوشانی یا میکروانکپسولاسیون ( داخل کپسول کردن ) عبارت از تکنولوژی بسته بندی ذرات ریز جامد، مایع و گاز در داخل کپسول های بسیار کوچکی است که این کپسول ها پس از مدت زمان مشخصی محتویات داخلی خود را تحت شرایط خاصی از تنش برشی، دما، آنزیم، تخمیر و غیره رها می کنند. کاربرد زیادی در صنایع غذایی دارد. برای پایدار کردن مواد درون کپسول، کنترل شروع واکنش، کنترل زمان و سرعت رها شدن مواد، برای پوشاندن طعم ها، رنگ ها و بوها، افزایش ماندگاری، حفاظت از ترکیبات غذا و حفظ ارزش تغذیه ای، برای تبدیل یک مایع به شکل جامد و جدا نگهداشتن مواد فعال و فرار از این روش استفاده می شود. عملیات انجام شده طی میکروانکپسولاسیون همچون منجمد کردن، خشک کردن افشانی، شرایط نگهداری و نظایر اینها باید با نهایت دقت صورت گیرند تا از آسیب مکانیکی و شیمیایی به میکروکپسول ها جلوگیری شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.