بررسی صمغ های بومی ایران و کاربرد آنها در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی صمغ های بومی ایران و کاربرد آنها در صنعت غذا دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی صمغ های بومی ایران و کاربرد آنها در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی صمغ های بومی ایران و کاربرد آنها در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی صمغ های بومی ایران و کاربرد آنها در صنعت غذا :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

نقش و تاثیر هیدروکلوییدها در صنایع مختلف از جمله دارویی، بهداشتی _آرایشی و به خصوص صنعت غذا حایز اهمیت است. هیدروکلویید به مجموعه ای از پلی ساکاریدها و پروتیین ها اطلاق می شود که کارکردهایی همانند غلیظ کنندگی، ژلسازی محلول های آبی، پایداری کنندگی کف ها، امولسیون ها، ممانعت از تشکیل کریستال شکر و یخ و آزاد کردن کنترل شده عطر و طعم را دارا است. خواص ریولوژیکی ایجاد شده توسط صمغ برخواص ارگانولپتیک محصول و همچنین بر پذیرش آن توسط مصرف کننده تاثیر میگذارد بنابراین در سال های اخیر به استفاده از هیدروکلوییدها در صنعت غذاسازی توجه ویژه ای شده است. به دلیل قیمت بالای این ترکیبات، توجه به صمغ های بومی به شدت گسترش یافته است. در این مقاله به بررسی و کاربرد برخی از مهمترین صمغ های بومی ایران از جمله صمغ کتیرای ایرانی، صمغ زدو، صمغ ثعلب، صمغ دانه خرنوب، صمغ گوار، صمغ دانه بالنگو شیرازی، صمغ اسفرزه و… در صنعت غذا پرداخته می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.