بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره بومادران با غلظت % ۴ بر روی ماندگاری گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره بومادران با غلظت % ۴ بر روی ماندگاری گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره بومادران با غلظت % ۴ بر روی ماندگاری گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره بومادران با غلظت % ۴ بر روی ماندگاری گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره بومادران با غلظت % ۴ بر روی ماندگاری گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

بومادران یک ماده ضد میکروبی طبیعی است که بر روی بسیاری از عوامل بیماری زا و ارگانیسم های مسبب فساد مواد غذایی تاثیر دارد. هدف از انجام این تحقیق استفاده از عصاره گیاه بومادران در غلظت % ۴ به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری گوشت چرخ شده ی ماهی فیتوفاگ (کپور نقره ای) در دمای یخچال بوده است. فاکتورهای مورد بررسی شامل پارامتر های شیمیایی تیوباربیتوریک اسید ( TBA )، مجموع ترکیبات ازته فرار ( TVN )، اسیدهای چرب آزاد ( FFA ) و عدد پراکساید ( PV ) و پارامتر های میکروبی شمارش کلی باکتری ها ( TVC ) و باکتر های سرما دوست (PTC) بوده که در زمان های صفر، ۳، ۶، ۹ و ۱۲ مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج تغییرات مقادیر ( PV ) در تیمار % ۴ کمتر از تیمار شاهد و مقادیر ( TBA ) در تیمار % ۴ نسبت به تیمار شاهد داشته و تغییرات مقادیر ( FFA ) در تیمار % ۴ کمتر از تیمار شاهد و همچنین ( TVN ) در تیمار % ۴ شیب کمتری را نسبت به تیمار شاهد داشته است نتایج پارامترهای میکروبی مقادیر ( TVC ) در تیمار % ۴ شیب ملایم تر نسبت به تیمار شاهد تا روز نهم و روز دوازدهم در غلظت % ۴ شیب افزایشی به یکباره دیده شد و مقادیر ( PTC ) در تیمار % ۴ شیب کمی را داشته و در پایان روز دوازدهم یک کاهش معنی دار (p<0.05) در تعداد باکتری های سرماگرا نسبت به روز نهم بودیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.