بررسی استفاده از شیره بهداشتی خرما از واریته های پر محصول ایران جهت افزایش مدت ماندگاری و جلوگیری از بیات شدن نان های مسطح


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی استفاده از شیره بهداشتی خرما از واریته های پر محصول ایران جهت افزایش مدت ماندگاری و جلوگیری از بیات شدن نان های مسطح دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی استفاده از شیره بهداشتی خرما از واریته های پر محصول ایران جهت افزایش مدت ماندگاری و جلوگیری از بیات شدن نان های مسطح  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی استفاده از شیره بهداشتی خرما از واریته های پر محصول ایران جهت افزایش مدت ماندگاری و جلوگیری از بیات شدن نان های مسطح،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی استفاده از شیره بهداشتی خرما از واریته های پر محصول ایران جهت افزایش مدت ماندگاری و جلوگیری از بیات شدن نان های مسطح :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

عمده نان های مصرفی در کشورما نان های مسطح می باشند. با توجه به ضایعات بالای نان های مسطح که عمدتا به دلیل ماندگاری کوتاه و بیاتی صورت می گیرد. خرما از محصولات مهم کشاورزی در ایران است و یکی از مهمترین فرآورده جانبی خرما شیره خرما می باشد. شیره خرمای به دلیل دارا بودن پکتین در ساختار خود که یک هیدروکلویید می باشد و در به تاخیر انداختن بیاتی نان موثر می باشند. در انجام این تحقیق، شیره خرمای ، در سه سطح ۳، ۵، ۷ درصد در فرمولاسیون خمیر مصرفی برای تولید نان مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزودن شیره خرما میزان جذب آب خمیر با افزایش سطح شیره خرمای ب مصرفی بیش از ۳ درصد، بطور معنی داری افزایش یافت و همچنین نتایج آزمون میکروبی نیز نشان داد که در طول نگهداری نان های تولیدی با سطوح مختلف شیره خرما ی رشد هیچگونه کپک و مخمر مشهود نبود. به جز در انتهای روز چهارم در دو تیمار شاهد و تیمار حاوی ۳ درصد شیره خرما ی بهداشتی دیده شد. ارزیابی حسی نمونه های نان نیز مشخص نمود که شیره خرمای تا سطح ۷ تا ۲۴ ساعت از جنبه های حسی قابل قبول بود. به طور کلی نتایج این تحقیق نشان داد افزودن شیره خرمای بهداشتی در افزایش مدت ماندگاری و به تاخیر انداختن بیاتی موثر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.