بررسی اثر ترکیب آلژینات و عصاره رزماری بر روی افزایش ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ترکیب آلژینات و عصاره رزماری بر روی افزایش ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ترکیب آلژینات و عصاره رزماری بر روی افزایش ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ترکیب آلژینات و عصاره رزماری بر روی افزایش ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ترکیب آلژینات و عصاره رزماری بر روی افزایش ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در این مطالعه، اثر ترکیب آلژینات و عصاره رزماری بر افزایش ماندگاری مرغ در دمای یخچال طی یک دوره ۱۲ روزه مورد بررسی قرار گرفت. تیمار شاهد ( بدون پوشش )، تیمار با پوشش آلژینات، تیمار با پوشش عصاره رزماری ۱/۵%، تیمار با پوشش حاوی ترکیب آلژینات و عصاره رزماری ۱/۵% به صورت دوره ای تحت آزمایش میکروبی ، شمارش باکتری های کل و آزمایش های شیمیایی شامل پراکسید، میزان تیوباربیتوریک اسید، در روزهای ۰، ۳، ۶، ۹ و ۱۲ قرار گرفتند. براساس نتایج آماری، مقادیر شاخص های اکسیداسیون و باکتریایی تیمارهای حاوی پوشش در مقایسه با تیمار شاهد، تغییرات کمتری طی دوره نگهداری داشتند. تیمار پوششی حاوی ترکیب آلژینات با عصاره رزماری به طور معنی داری در تمامی آزمایش ها دارای مقادیر کمتری نسبت به مابقی تیمارها بود (p<0/05). با توجه به نتایج، از پوشش حاوی ترکیب آلژینات و عصاره رزماری ۱/۵% می توان به عنوان نگهدارنده طبیعی در محصولات گوشتی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.