استفاده از فن آوری پالس نوری در نگهداری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از فن آوری پالس نوری در نگهداری مواد غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از فن آوری پالس نوری در نگهداری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از فن آوری پالس نوری در نگهداری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از فن آوری پالس نوری در نگهداری مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

مصرف کنندگان متقاضی غذاهای فرآوری شده با کیفیت بالا هستند که در ویژگی های تغذیه ای و خصوصیات ظاهری آنها کمترین تغییری ایجاد شده باشد. روش های فرآوری مواد غذایی بدون استفاده از حرارت کیفیت مواد غذایی را بهتر از روش های فراوری حرارتی مرسوم حفظ می نماید. فناوری پالس نوری ( PL ) یک تکنولوژی نوین غیر حرارتی می باشد که به منظور رفع آلودگی سطحی مواد غذایی و ظروف نگهداری مواد غذایی با استفاده از پالسای کوتاه، شدید و وسیع الطیف مورد استفاده قرار می گیرد.این روش به عنوان جایگزینی برای روش استفاده از نور فرابنفش در مواد غذایی جامد و مایع مطرح گردیده است. در این مقاله مبانی، مکانیسم غیر فعالسازی میکروبی و نحوه بکارگیری این فناوری در مواد غذایی مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین عوامل مهمی که به منظور کارایی بهتر این روش باید مد نظر قرار گیرد نیز مورد بحث قرار خواهند گرفت. پالس های نوری پتانسیل بسیار زیادی جهت بکارگیری در صنعت دارند. اما با این حال مشکلات تکنولوژیکی به منظور جلوگیری از زیاد حرارت دیدن ماده غذایی و همینطور دستیابی به نفوذ مناسب در محصول وجود دارد که باید برطرف گردند. علاوه بر این تحقیقات گسترده ای لازم است تا از نحوه اثرگذاری پالس نوری برروی کیفیت ماده غذایی مطلع گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.