اثر میدان الکتریکی پالسی ( PEF) بر پروتیین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر میدان الکتریکی پالسی ( PEF) بر پروتیین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر میدان الکتریکی پالسی ( PEF) بر پروتیین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر میدان الکتریکی پالسی ( PEF) بر پروتیین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر میدان الکتریکی پالسی ( PEF) بر پروتیین :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

میدان الکتریکی پالسی ( PEF ) کاربردهای متعددی در فرایند مواد غذایی جهت پاستوریزه نمودن مواد غذایی ویسکوز و همچنین کاهش فعالیت آنزیم ها به خود اختصاص می دهد. مواد غذایی تحت فرایند میدان الکتریکی پالسی در مقایسه با روش رایج حرارتی کمتر تحت تاثیر قرار گرفته و سبب حفظ کیفیت آنها می گردد. در چند سال اخیر افزایش مطالعات موکد این نکته است که فرایند PEF در کاهش فعالیت آنزیم ها و پاستوریزاسیون مواد غذایی پروتیینی موثر است هرچند سبب ایجاد تغییرات در کیفیت مواد غذایی پروتیینی در مقایسه با روش اعمال حرارت می شود که این امر توجه زیادی رابه خود معطوف نموده است. هدف از این مطالعه بیان تغییرات ساختاری و انفولد شدن و تجمع مواد غذایی پروتیینی تحت فرایند میدان الکتریکی پالسی به منظور بررسی پتانسیل استفاده از تکنولوژی نوین PEF به عنوان جایگزین روش های سنتی جهت نگهداری مواد غذایی پروتیینی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.