آنالیز حسی بستنی رژیمی با چربی و شکر کاهش یافته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
آنالیز حسی بستنی رژیمی با چربی و شکر کاهش یافته دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد آنالیز حسی بستنی رژیمی با چربی و شکر کاهش یافته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آنالیز حسی بستنی رژیمی با چربی و شکر کاهش یافته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن آنالیز حسی بستنی رژیمی با چربی و شکر کاهش یافته :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
بستنی به عنوان محصول چرب و شیرین طرفداران زیادی دارد ولی چربی و شکر باعث تولید کالری زیادی می شوند پس برای دستیابی به محصول رژیمی باید چربی و شکر بستنی کاهش یابند، این دو جزء نقش اساسی در کیفیت بستنی ایفا می کنند. بنابراین باید از جایگزین های مناسب چربی و شکر استفاده کرد. در این تحقیق استویا به عنوان جایگزین شکر و اینولین به عنوان جایگزین چربی تا سطح ۱۰۰-۰ درصد هر یک به تفکیک در بستنی استفاده شد و آنالیز حسی به روش هدونیک ۵ نقطه ای برای نمونه های مختلف انجام گرفت. نتایج آنالیز حسی به این صورت بود که جایگزینی تا ۵۰ درصد استویا و ۵۰ درصد اینولین به صورت توام امتیاز حسی بسیار خوبی کسب نمود ولی در سطوح بالاتر جایگزینی امتیاز به دست آمده برای آنالیز حسی متوسط و ضعیف بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.