بررسی نقش و جایگاه شاخص های اقتصادی، اجتماعی- فرهنگی، زیست محیطی و نهادی در توسعه پایدار گردشگری روستایی دهستان شیان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش و جایگاه شاخص های اقتصادی، اجتماعی- فرهنگی، زیست محیطی و نهادی در توسعه پایدار گردشگری روستایی دهستان شیان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش و جایگاه شاخص های اقتصادی، اجتماعی- فرهنگی، زیست محیطی و نهادی در توسعه پایدار گردشگری روستایی دهستان شیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش و جایگاه شاخص های اقتصادی، اجتماعی- فرهنگی، زیست محیطی و نهادی در توسعه پایدار گردشگری روستایی دهستان شیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش و جایگاه شاخص های اقتصادی، اجتماعی- فرهنگی، زیست محیطی و نهادی در توسعه پایدار گردشگری روستایی دهستان شیان :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

یکی از راهکارهای توسعه مناطق در حال حاضر گردشگری می باشد که این امر در روستاها به دلیل موقعیت و برخورداری از محیط آرام و جذاب و نیز نبود منبع کافی از درآمد از اهمیت دوچندان ی برخوردار است. در ا ین میاندهستان شیان در شهرستان اسلام آباد غرب به دلیل برخورداری از جذابیت های ویژه گردشگری در مناطق روستاییو عدم توجه کافی به آن نیازمند بررسی نقش و جایگاه شاخص های اقتصادی، اجتماعی- فرهنگی، زیست محیطی و نهادی در توسعه پایدار گردشگری روستایی می باشد. بر همین اساس پژوهش حاضر با روش توصیفی-تحلیل و بهره گیری از ابزار پرسشنامه که دارای چهار شاخص(اقتصادی، اجتماعی- فرهنگی، نهادی و زیست محیطی) می باشد با بهره گیری از نرم افزار spss به تجزیه و تحلیل داده ها با آزمون تی تک نمونه پرداخته است. جامعه آمار ی شامل جمعیت روستایی دهستان شیان در سال ۱۳۹۰ به تعداد ۶۸۰۸ نفر بوده که بر اساس آلفای کرونباخ حجم نمونه به تعداد ۳۶۴نفر کاهش یافتند که بر اساس میزان جمعیت، پرسشنامه ها بین روستاهای مورد مطالعه توزیع شد. نتایج بیانگر آن بود که تمامی فرضیه های پژوهش به جز فرضیه چهارم که به بررسی شاخص زیست محیطی در توسعه گردشگری روستایی پرداخته و در توسعه گردشگری در مناطق روستایی نقش نداشت، تمامی مولفه ها ی اجتماعی- فرهنگی، اقتصادی و نهادی در توسعه روستایی در محدوده مورد مطالعه نقش داشت. به گونه ای که مولفه اقتصاد یبا میزان معناداری ۰۰۰.۰ و میانگین ۸۹.۳ در جایگاه نخست و شاخص نهادی با می زان معنادار ی ۰۰۰.۰ و میانگین ۵۱.۳ در انتها قرار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.