مقایسه تاثیر HACCP و ایزو ۲۲۰۰۰ بر ایمنی مواد غذایی (مورد مطالعه: شرکت مهرام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر HACCP و ایزو ۲۲۰۰۰ بر ایمنی مواد غذایی (مورد مطالعه: شرکت مهرام) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر HACCP و ایزو ۲۲۰۰۰ بر ایمنی مواد غذایی (مورد مطالعه: شرکت مهرام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر HACCP و ایزو ۲۲۰۰۰ بر ایمنی مواد غذایی (مورد مطالعه: شرکت مهرام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر HACCP و ایزو ۲۲۰۰۰ بر ایمنی مواد غذایی (مورد مطالعه: شرکت مهرام) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

تجزیه و تحلیل مخاطرات و کنترل نقاط بحرانی (HACCP) یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که در جامعهبین المللی به عنوان یک راهنما برای کنترل ایمنی مواد غذایی به رسمیت شناخته شده است. با این وجود، بررسی اثربخشی اینسیستم و مقایسه آن با سیستم های دیگر کنترل ایمنی مواد غذایی مانند ایزو ۲۲۰۰۰ به صورت محدود انجام شده است. بنابراین،استفاده از ابزارهای علمی برای کنترل اثربخشی سیستم HACCP با توجه به اهدافی که این سیستم دنبال می کند و مقایسهاثربخشی آن با سیستم های دیگر کنترل ایمنی امری ضروری است که این پژوهش بدان پرداخته است. در پژوهش حاضر با انتخابشرکت مهرام به عنوان نمونه موردی به بررسی اثربخشی سیستم HACCP با استفاده از شاخص های ارایه شده توسطکافتزوپولوس و همکاران (۲۰۱۳) و مقایسه شکایت، ماندگاری محصول و سطح میکروبیولوژی محصول در دو سیستم HACCP وایزو ۲۲۰۰۰ پرداخته می شود. نتایج به دست آمده دلالت بر اثربخشی سیستم HACCP در سه بخش کنترل، ارزیابی و شناساییو نیز عملکرد بهتر سیستم ایزو ۲۲۰۰۰ نسبت به سیستم HACCP دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.