مروری کوتاه بر استفاده از پودر قارچ خوراکی در محصولات نانوایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری کوتاه بر استفاده از پودر قارچ خوراکی در محصولات نانوایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری کوتاه بر استفاده از پودر قارچ خوراکی در محصولات نانوایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری کوتاه بر استفاده از پودر قارچ خوراکی در محصولات نانوایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری کوتاه بر استفاده از پودر قارچ خوراکی در محصولات نانوایی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

آرد گندم یک ماده غذایی مهم و تعیین کننده در رژیم غذایی است که اساسا به صورت نان در سطح گسترده ای تبدیل و مصرف می شود. گندم به خودی خود فاقد گروهی از آمینو اسید های ضروری مانند لیزین است که این خود باعث محدودیت در مصرف گندم می شود. پروتیین ها یک عضو جداناپذیر از رژیم غذایی انسان هستند که باعث نگهداری بدن، رشد و نمو بافت ها شده و یکی از بلوکهای اصلی تمام طول حیات به حساب می آیند. این نکته ضرورت نیاز به افزایش کمی و کیفی پروتیین را از طریق مکملها گوشزد می کند. علاوه بر مکمل های مختلفی مانند آب پنیر، موادی مانند پودر قارچ هم می تواند در تامین کمبود اسیدآمینهها بخصوص اسیدآمینه لیزین موثر باشد. آردهای ترکیبی که به وسیله اختلاط مستقیم آرد با پودر قارچ به دست می آیند. می تواند قدم بسیار خوبی در جهت غنی سازی محصولات نانی باشد. هدف از انجام این مقاله مروری کوتاه بر اهمیت پودر قارچ در تولیدات نانی می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.