بررسی میزان غلظت نیترات در اسفناج و کرفسهای کشت شده در شهر شیراز در سال ۱۳۹۵
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی میزان غلظت نیترات در اسفناج و کرفسهای کشت شده در شهر شیراز در سال ۱۳۹۵ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی میزان غلظت نیترات در اسفناج و کرفسهای کشت شده در شهر شیراز در سال ۱۳۹۵ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان غلظت نیترات در اسفناج و کرفسهای کشت شده در شهر شیراز در سال ۱۳۹۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی میزان غلظت نیترات در اسفناج و کرفسهای کشت شده در شهر شیراز در سال ۱۳۹۵ :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
در بسیاری از کشورها جهان حدود مجاز برای غلظت نیترات در گیاهان خوراکی مخصوصا۰ سبزیجات تعیین شده است. در ایران تحقیقات در این مورد بسیار اندک بوده و به دلیل بالا بودن مصرف سبزیجات در کشور ما نیاز است که این مسیله مورد توجه قرار گیرد. با توجه به مصرف زیاد سبزیجات به صورت خام و پخته در غذاها در این پژوهش سعی بر آن است که اثر پختن بر میزان نیترات سبزیجات مانند اسفناج و کرفس بررسی گردد. بنابراین هدف اولیه این مطالعه تعیین غلظت نیترات در قسمت خوراکی اسفناج و کرفس به صورت خام و سپس اثر پخت بر میزان غلظت نیترات در اسفناج و کرفس کشت شده در شیراز است. برای انجام این تحقیق۶۰ نمونه از گونههای اسفناج و کرفس درخرداد ۱۳۹۵ از زمینهای زیر کشت شیراز (شمال غربی و شرقی، جنوب غربی و شرقی و مرکز شهر) تهیه شد. سپس غلظت نیترات در قسمتهای خوراکی نمونههای اسفناج و کرفس به صورت خام و پخته اندازه-گیری شد، که میانگین غلظت نیترات خام و پخته به ترتیب کرفس (۲۳/۸۹ و ۴۷/۱۹ (و اسفناج (۹۳/۴۴ و ۴۰/۱۰۹ (میلیگرم در هر کیلوگرم بود و در اثر پخته شدن کرفس کاهش چشمگیری در میزان غلظت نیترات مشاهده میگردد و برای اسفناج پخته افزایش بارزی در میزان غلظت نیترات مشاهده میگردد. بنابراین میانگین غلظت نیترات در دو گروه اسفناج پخته و خام و چهار گروه حجمی-زمانی اسفناج اندازهگیری شد و بین میانگینهای متغیر غلظت نیترات در چهار گروه اسفناج پخته و خام، کرفس پخته و خام و چهار گروه حجمی- زمانی اسفناج با (۰۰۰/valued0-p (اختلاف معنیداری وجود دارد. با توجه به نتایج تحقیق و با استفاده از آزمون ANOVA way-Oneنابرابری واریانسها (۰۰۰/valued0-p (وجود دارد بنابراین از آزمونهای توکی و دانکن استفاده میشود، و همگی این آزمونها توسط نرمافزار SPSS ورژن ۱۸ مشخص گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.