بررسی اثر عصاره آبی بره موم زنبور عسل برشاخصهای رشد وتغذیه ای ماهی کپور معمولی( carpio Cyprinus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عصاره آبی بره موم زنبور عسل برشاخصهای رشد وتغذیه ای ماهی کپور معمولی( carpio Cyprinus) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عصاره آبی بره موم زنبور عسل برشاخصهای رشد وتغذیه ای ماهی کپور معمولی( carpio Cyprinus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره آبی بره موم زنبور عسل برشاخصهای رشد وتغذیه ای ماهی کپور معمولی( carpio Cyprinus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عصاره آبی بره موم زنبور عسل برشاخصهای رشد وتغذیه ای ماهی کپور معمولی( carpio Cyprinus) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این مطالعه اثر عصاره آبی بره موم زنبور عسل بر برخی شاخص های رشد وتغذیه ای ماهی کپور معمولی carpio Cyprinus مورد بررسی قرار گرفت. تعداد۳۰۰ قطعه ماهی کپور معمولی به چهارگروه در سه تکرار به ترتیب با ۱/۰ درصد، ۲۵/۰ درصد ، ۵/۰ درصد خوراک بیومار و گروه چهارم به عنوان گروه شاهد با غذای پایه (بدون بره موم) تغذیه شدند. گروه ها به مدت ۶۰ روز با غذاهای آماده شده تغذیه شدند. در انتهای دوره ماهی ها بیومتری شده و شاخص های رشد و تغذیه ای در هر تیمار اندازه گیری شد . نتایج نشان دادند که شاخص های رشد شامل (نرخ رشد ویژه ،درصد افزایش وزن و ضریب چاقی) و همچنین شاخصهای تغذیه ای شامل (کارایی خوراک و ضریب تبدیل غذایی) تحت تاثیر غلظت های مختلف عصاره آبی بره موم قرار نگرفتند. لذا می توان نتیجه گرفت که عصاره آبی بره موم گزینه مناسبی برای تحریک شاخصهای رشد و تغذیه ای در ماهی کپورمعمولی نبوده و احتمالا۰ به دلیل ویژگی فیزیولوژیکی سیستم گوارش کپور ماهیان، هضم و جذب بره موم بطور کامل صورت نمی گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.