بررسی اثر عصاره آبی بره موم زنبور عسل برشاخصهای خونی ماهی کپور معمولی (carpio Cyprinus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عصاره آبی بره موم زنبور عسل برشاخصهای خونی ماهی کپور معمولی (carpio Cyprinus) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عصاره آبی بره موم زنبور عسل برشاخصهای خونی ماهی کپور معمولی (carpio Cyprinus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره آبی بره موم زنبور عسل برشاخصهای خونی ماهی کپور معمولی (carpio Cyprinus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عصاره آبی بره موم زنبور عسل برشاخصهای خونی ماهی کپور معمولی (carpio Cyprinus) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این مطالعه اثر عصاره آبی بره موم زنبور عسل بر برخی شاخص های خونی کپور معمولیcarpio Cyprinus مورد بررسی قرار گرفت. تعداد ۳۰۰ قطعه ماهی کپور معمولی به چهارگروه در سه تکرار به ترتیب با ۱/۰درصد، ۲۵/۰درصد ، ۵/۰درصد خوراک بیومار وگروه چهارم به عنوان گروه شاهد با غذای پایه (بدون بره موم) تغذیه شدند.گروه ها به مدت ۶۰ روز با غذاهای آماده شده تغذیه شدند. نمونه های خون در روزهای ۰ ،۲۰ ،۴۰ ،۶۰ تحقیق تهیه و شاخص های خونی شامل تعداد گلبولهای سفید (WBC ،(گلبول های قرمز(RBC ،(هماتوکریت(PCV ،(هموگلوبین (Hb ،(متوسط حجم گلبولی (MCV ،(متوسط هموگلوبین موجود در هر گلبول (MCH (و نسبت هموگلوبین هر گلبول قرمز (MCHC (اندازه گیری شد. نتایج نشان دادندکه این عصاره فاقد تاثیر معنی دار بر شاخصهای خونی اندازه گیری شده در این تحقیق بود. لذا می توان نتیجه گرفت که عصاره آبی بره موم گزینه مناسبی برای تحریک شاخصهای خونی در ماهی کپور نبوده و احتمالا به دلیل ویژگی فیزیولوژیکی سیستم گوارش کپور ماهیان، هضم و جذب بره موم بطور کامل صورت نمی گیرد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.