ارزیابی مصرف انرژی در تولید خرما در شهرستان فراشبند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی مصرف انرژی در تولید خرما در شهرستان فراشبند دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی مصرف انرژی در تولید خرما در شهرستان فراشبند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مصرف انرژی در تولید خرما در شهرستان فراشبند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی مصرف انرژی در تولید خرما در شهرستان فراشبند :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

این مطالعه جهت بررسی انرژی ورودی و خروجی در تولید خرما در شهرستان فراشبند انجام گرفت . خرما یک محصول مهم در مناطق خشک و نیمه خشک جهان است . نخل خرما یکی از درختان میوه اهلی باستانی در کشورهای خاورمیانه است و میوه های آن نقش مهمی در الگوی تغذیه ای بسیاری از مردم دارد . میوه خرما به عنوان میوه تازه در لیست تولید میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری جهان پس از مرکبات، انبه، موز، آناناس در رتبه پنجم قرار دارد. برای انجام این تحقیق ابتدا تعداد باغ خرما در قسمت های مختلف شهرستان فراشبند انتخاب شدند . در طول یک سال زراعی اطلاعات مربوط به انرژی ناشی از کلیه عملیات تولیدی ثبت و جمع آوری شد. سپس مصارف انرژی شامل: انرژی سوخت، نیروی انسانی، انرژی کود، انرژی آفت کش ها، آب مصرفی و حمل و نقل طبقه بندی شدند. نتایج نشان داد کل انرژیهای ورودی و خروجی درختان خرما به ترتیب۱۷۵۷۴/۷۷و۲۴۳۰۱۲مگاژول برهکتار می باشد.ر که بیشترین انژی ورودی مربوط به آب مصرفی۴۹/۰۶درصد و کمترین انرژی مربوط به آفتکش۱/۴۳درصد است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.