مقایسه میزان نفوذ پذیری خاک در سه کاربری جنگل طبیعی، جنگل دست کاشت و مرتع با روش استوانه مظاعف (دبل رینگ)(مطالعه موردی: حوزه آبخیز درازنو-استان گلستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه میزان نفوذ پذیری خاک در سه کاربری جنگل طبیعی، جنگل دست کاشت و مرتع با روش استوانه مظاعف (دبل رینگ)(مطالعه موردی: حوزه آبخیز درازنو-استان گلستان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه میزان نفوذ پذیری خاک در سه کاربری جنگل طبیعی، جنگل دست کاشت و مرتع با روش استوانه مظاعف (دبل رینگ)(مطالعه موردی: حوزه آبخیز درازنو-استان گلستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه میزان نفوذ پذیری خاک در سه کاربری جنگل طبیعی، جنگل دست کاشت و مرتع با روش استوانه مظاعف (دبل رینگ)(مطالعه موردی: حوزه آبخیز درازنو-استان گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه میزان نفوذ پذیری خاک در سه کاربری جنگل طبیعی، جنگل دست کاشت و مرتع با روش استوانه مظاعف (دبل رینگ)(مطالعه موردی: حوزه آبخیز درازنو-استان گلستان) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

بشر به دلایل مختلف، از دیرباز شروع به بهره برداری از جنگل ها نمود ه و با گذشت زمان روش های جدیدتری ابداع کرد. به تدریج باپیشرفت روش های قطع و بهره برداری، سیستم تعادلی جنگل و بویژه خاک، تحت تاثیر وسایل و ابزار بهره برداری قرار گرفت. و این امر تابدان جا پیش رفت که به نابودی کلی جنگل در بع ضی ق سمتها و تغییر کاربری آن شد. خود این تغییر کاربری نیز برخصوصیات مختلفخاک از جمله نفوذ پذیری آن که یکی از مهمترین ویژگی های هر خاکی است تاثیر گذاشت. بدین منظور پس از انتخاب منطقه موردمطالعه میزان نفوذ پذیری توسط استوانه مضاعف در کاربری های جنگل طبیعی،جنگل دست کاشت و مرتع اندازه گیری و تفاوت مابین آنهامشخص گردید. به گونه ای که ۳ کاربری مختلف در یک جهت و روی یک شیب مشخص، معین گردید و سپس از هر کاربری بطور مجزانمونه هایی انتخاب شد که پس انجام آزمایشات، نتایج نشان داد که در کاربریهای جنگل طبیعی میزان نفوذ پذیری بیشتر از جنگل دستکاشت و مرتع می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.