ارزیابی آسیب پذیری ساختمان های بتن مسلح و اجرای مقاوم سازی آنها با استفاده از سیستم ترکیبی دیوار برشی و بادبند فلزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی آسیب پذیری ساختمان های بتن مسلح و اجرای مقاوم سازی آنها با استفاده از سیستم ترکیبی دیوار برشی و بادبند فلزی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی آسیب پذیری ساختمان های بتن مسلح و اجرای مقاوم سازی آنها با استفاده از سیستم ترکیبی دیوار برشی و بادبند فلزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی آسیب پذیری ساختمان های بتن مسلح و اجرای مقاوم سازی آنها با استفاده از سیستم ترکیبی دیوار برشی و بادبند فلزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی آسیب پذیری ساختمان های بتن مسلح و اجرای مقاوم سازی آنها با استفاده از سیستم ترکیبی دیوار برشی و بادبند فلزی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در سال های گذشته تلاش فزاینده ای برای تدوین ضوابطی برای برآورد آسیب پذیری لرزه ای ساختمان های موجود به عمل آمده است. اما به دلیل تنوع ساختمان ها و اثر عوامل مختلف در آسیب لرزه ای سازه ها تا کنون یک روش سیستماتیک برای این منظور تهیه نشده است.هدف از این موضوع ،شناختن نقاط ضعف سازه و ارزیابی آسیب پذیری کل سازه با توجه بع معایب می باشد وسوالات اساسی طراحی و اجرای ساختمان ارایه می گردد.استفاده از بادبند فلزی و دیوار برشی به عنوان سیستم های سازه ای جهت مقاوم سازی لرزه ای به مرور رو به گسترش می باشد. استفاده مختلف از دو سیستم دیوار برشی و بادبند فلزی بطور همزمان جهت تقویت ساختمان های بتن آرمه موجود ترکیبی را ایجاد می کند که ناشناخته بوده و بررسی دقیق رفتار اینگونه ساختمانها مخصوصا عملکرد اتصالات ،اندر کنش دو گانه دیوار برشی و بادبند فلزی و تاثیر افزایش مساحت بادبند ها در شکل پذیری و سختی الزامی است .اگر در یک سازه ی بتن آرمه که دارای دیوار برشی می باشد و با بادبند فلزی تقویت شده باشد تغییر مکان جانبی از حد مجاز تجاوز کند تا مقدار مشخصی مساحت بادبند می تواند موثر واقع شود و بعد از حد معین تاثیر چندانی بر روی رفتار سازه نخواهد داشت. با افزایش مساحت بادبند ها جذب برش توسط قاب کاهش یافته و بعد از حد مشخصی بادبند ها نقش خاصی را در جذب برش زلزله ندارند. واقعه مصیبت بار زلزله رودبار و همچنین در تهران به علت احتمال وقوع زلزله قریب الوقوع در مراکز تحقیقاتی از جمله موسسه بین المللی زلزله شناسی و مرکز مقابله با سوانح طبیعی بر روی موضوع ارزیابی آسیب پذیری ساختمانها و بررسی روش های مقاوم سازی آنها ،تحقیقاتی صورت گرفت. به منظور بررسی رفتار ترکیبی دیوار برشی و بادبند فلزی و اثرات مساحت بادبند ها بر روی رفتار سازه بتن آرمه ،در این پروژه یک سازه بتن آرمه ده طبقه در یک مرحله تحت تاثیر نیروهای قایم و زلزله تحلیل و طراحی شده است. در این مرحله قاب به همراه دیوار برشی و بادبند فلزی مورد مطالعه قرار گرفته است. در این مقاله فقط نتایج آنالیز خطی ارایه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.