روند تغییرات خصوصیات خاک در دوره های مختلف پس از آتش سوزی در جنگل های زاگرس (مطالعه موردی:جنگل های شاخه زاد بلوط استان کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روند تغییرات خصوصیات خاک در دوره های مختلف پس از آتش سوزی در جنگل های زاگرس (مطالعه موردی:جنگل های شاخه زاد بلوط استان کرمانشاه) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روند تغییرات خصوصیات خاک در دوره های مختلف پس از آتش سوزی در جنگل های زاگرس (مطالعه موردی:جنگل های شاخه زاد بلوط استان کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روند تغییرات خصوصیات خاک در دوره های مختلف پس از آتش سوزی در جنگل های زاگرس (مطالعه موردی:جنگل های شاخه زاد بلوط استان کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روند تغییرات خصوصیات خاک در دوره های مختلف پس از آتش سوزی در جنگل های زاگرس (مطالعه موردی:جنگل های شاخه زاد بلوط استان کرمانشاه) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

هر ساله جنگل های زاگرس در معرض آتش سوزی های ناشی از عوامل مختلف بوده اند بطوریکه این پدیده به عنوان یک اختلال طبیعی پایداری این اکوسیتم ها را تحت تاثیر قرار میدهد. با توجه به اهمیت جنگل های زاگرس به عنوان یک منابع عظیم ملی و همچنین آتش سوزی های اخیر پژوهشی به منظور بررسی تغییرات ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک پس از آتش سوزی انجام شد. منطقه مورد مطالعه در استان کرمانشاه بوده که در سالهای ۹۲ و ۹۳ دچار آتش سوزی شده و با منطقه سوخته نشده (شاهد) که بینابین این دو منطقه است مورد بررسی قرار گرفتند. نمونه برداری در راستای ترانسکت و به صورت انتخابی صورت گرفت، از هر تیمار ۲۰ قطعه نمونه با حفر پروفیل هایی با ابعاد ۰/۵×۰/۵ متر و با عمق ۲۰ سانتیمتر زده و نمونه های خاک جهت انجام آزمایش های مورد نظر به آزمایشگاه برده شد. نتایج مقایسات آماری خصوصیات خاک نشان داد که از میان ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مورد بررسی درصد رطوبت، pH، کربن آلی، درصد آهک و فسفر قابل جذب خاک در سه تیمار مورد نظر اختلاف معنی داری در سطح ۹۹ درصد وجود دارد. از طرفی درصد رطوبت و فسفر در سال های ۹۲ و ۹۳ با یکدیگر متفاوت اما اختلاف معتی داری در pH، کربن آلی و درصد آهک خاک در دو منطقه سوخته دیده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.