صحهگذاری و عدم قطعیت اندازه گیری سدیم کلرید در سوسیس به روش موهر:تکرار پذیری، تجدید پذیری، استحکام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 صحهگذاری و عدم قطعیت اندازه گیری سدیم کلرید در سوسیس به روش موهر:تکرار پذیری، تجدید پذیری، استحکام دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد صحهگذاری و عدم قطعیت اندازه گیری سدیم کلرید در سوسیس به روش موهر:تکرار پذیری، تجدید پذیری، استحکام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی صحهگذاری و عدم قطعیت اندازه گیری سدیم کلرید در سوسیس به روش موهر:تکرار پذیری، تجدید پذیری، استحکام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن صحهگذاری و عدم قطعیت اندازه گیری سدیم کلرید در سوسیس به روش موهر:تکرار پذیری، تجدید پذیری، استحکام :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

شاخص مورد نظر در نمک طعام یون کلرید میباشد، لذا برای اندازهگیری کمی نمک طعام از حضور یون کلرید در ماده غذایی استفاده میگردد. در این پروژه با استفاده از روش موهر که یکی از روشهای بارز اندازهگیری مقدار یون کلرید میباشد، جهت نمونه سوسیس مورد استفاده قرار گرفته است. سپس به منظور اطمینان از پاسخ آزمونهای تکرار پذیری، تجدید پذیری، صحت و استحکام نیز انجام گردیده است. انحراف استاندارد نسبی بدست آمده از آزمون استحکام کمتر از ۲ و درصد خطانسبی۰/۱۹%بدست آمد. بنابراین، این پروژه نشان میدهد، روش موهر برای اندازهگیری میزان سدیم کلرید در نمونه سوسیس خطای کمی دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.