ارزیابی علل کاهش عمر لایه های آسفالتی سطوح معابر شهری و ارایه راه حل ها و پیشنهادات (مطالعه موردی شهرستان لالی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی علل کاهش عمر لایه های آسفالتی سطوح معابر شهری و ارایه راه حل ها و پیشنهادات (مطالعه موردی شهرستان لالی) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی علل کاهش عمر لایه های آسفالتی سطوح معابر شهری و ارایه راه حل ها و پیشنهادات (مطالعه موردی شهرستان لالی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی علل کاهش عمر لایه های آسفالتی سطوح معابر شهری و ارایه راه حل ها و پیشنهادات (مطالعه موردی شهرستان لالی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی علل کاهش عمر لایه های آسفالتی سطوح معابر شهری و ارایه راه حل ها و پیشنهادات (مطالعه موردی شهرستان لالی) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

این تحقیق با هدف ارزیابی علل کاهش عمر لایه های آسفالتی سطوح معابر شهری واجرای روسازی برای شناسایی روش بهینه سازی کیفیتآینده و در نتیجه کاهش خرابی روسازی آسفالتی در شهر لالی انجام شد. روش تحقیق از نقطه نظر اجرا در دسته میدانی و از نظر هدف، کاربردیاست. نمونه آماری این تحقیق شامل ۳۰ خیابان اصلی شهر لالی است. داده های تحقیق با استفاده از اندازه گیری های میدانی خیابان ها و قطعاتخراب، اسناد و اطلاعات موجود در شهرداری و راهسازی درباره روش، ابزار و مصالح ساخت روسازی و آسفالت خیابان های شهر در زمان ساختجمع آوری شد. داده های بدست آمده توسط روش سلسله مراتبی و رابطه آماری ضریب همبستگی پیرسون در سطح معناداری ۰/۰۵ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که مقدار PCI کلی برای خیابان های لالی برابر با ۶۵/۸۴ است که با توجه به دستورالعمل روش PCI در ردهخوب قرار دارد. از میان ۱۳ متغیر جزیی مورد بررسی، تخصص و تعهد پرسنل دارای بیشترین ارزش مطلق می باشد. پس از آن کیفیت قیر در ردهدوم اهمیت قرار دارد. عامل صحت و کیفیت تولید، موثرترین گزینه در کیفیت ساخت روسازی آسفالت شهر لالی است. سایر عوامل موثر به ترتیباولویت عبارتند از صحت و کیفیت اجرا، کنترل کیفیت اجرا، دستورالعمل های موجود، کنترل کیفیت تولید، و مطابقت عملی با دستورالعمل ها. بینقواعد و دستور العمل های مدون داخلی و خارجی مرتبط با موضوع وهمچنین انطباق آنها با نحوه ساخت و کیفیت روسازی آسفالتی معابر شهریرابطه وجود دارد. بین اجرای عملی شاخص ها و مراحل مختلف طرح روسازی آسفالتی و کیفیت روسازی آسفالتی معابر شهری رابطه وجود دارد.بین کنترل کیفیت ساخت و اجرای روسازی و کیفیت روسازی آسفالتی معابر شهری رابطه وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.