مکانیسم تشکیل نیتروزآمین ها و عوامل موثر بر تسریع و ممانعت آن در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مکانیسم تشکیل نیتروزآمین ها و عوامل موثر بر تسریع و ممانعت آن در مواد غذایی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مکانیسم تشکیل نیتروزآمین ها و عوامل موثر بر تسریع و ممانعت آن در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مکانیسم تشکیل نیتروزآمین ها و عوامل موثر بر تسریع و ممانعت آن در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مکانیسم تشکیل نیتروزآمین ها و عوامل موثر بر تسریع و ممانعت آن در مواد غذایی :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

نیتروزآمین ماده شمیایی سرطان زایی است که از طریق مواد غذایی وارد بدن انسان می شود. نیتروزآمین ها خود به دو گروه فرار و غیر فرار تقسیم میشوند. نیتروزآمین ها نسبت به نیتروزآمید پایدارتر بوده و برای ایجاد اثرات سرطانزایی نیاز به فعال شدن متابولیکی در بدن دارد. از ترکیبات نیتروز آمین میتوان به ان- نیتروزو دی- متیل آمین(C2H6N2O (NDMA ، ان- نیتروزو دی- اتیل آمین C4H10N2O (NDEA)، ان نیتروز پایپریدین (NPIP) و ان نیتروزو پیرولیدین (NPYR)اشاره کرد، که NDMA و سپس NDEA از رایجترین این ترکیبات است. با بررسی پتانسیل بالقوه تشکیل ترکیبات نیتروزآمین و عوامل موثر بر تسریع و کاهش آن حین فرآیندهای تولید مواد غذایی،در زنجیره تامین غذا ، بتوان ریسک مواجهه با آنها در ارتباط با ارتقاء سطح ایمنی و سلامت افراد جامعه، را کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.