مکانیسم تشکیل نیتروزآمین ها و عوامل موثر بر تسریع و ممانعت آن در مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مکانیسم تشکیل نیتروزآمین ها و عوامل موثر بر تسریع و ممانعت آن در مواد غذایی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مکانیسم تشکیل نیتروزآمین ها و عوامل موثر بر تسریع و ممانعت آن در مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مکانیسم تشکیل نیتروزآمین ها و عوامل موثر بر تسریع و ممانعت آن در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مکانیسم تشکیل نیتروزآمین ها و عوامل موثر بر تسریع و ممانعت آن در مواد غذایی :
تعداد صفحات :۲۶
چکیده مقاله:
نیتروزآمین ماده شمیایی سرطان زایی است که از طریق مواد غذایی وارد بدن انسان می شود. نیتروزآمین ها خود به دو گروه فرار و غیر فرار تقسیم میشوند. نیتروزآمین ها نسبت به نیتروزآمید پایدارتر بوده و برای ایجاد اثرات سرطانزایی نیاز به فعال شدن متابولیکی در بدن دارد. از ترکیبات نیتروز آمین میتوان به ان- نیتروزو دی- متیل آمین(C2H6N2O (NDMA ، ان- نیتروزو دی- اتیل آمین C4H10N2O (NDEA)، ان نیتروز پایپریدین (NPIP) و ان نیتروزو پیرولیدین (NPYR)اشاره کرد، که NDMA و سپس NDEA از رایجترین این ترکیبات است. با بررسی پتانسیل بالقوه تشکیل ترکیبات نیتروزآمین و عوامل موثر بر تسریع و کاهش آن حین فرآیندهای تولید مواد غذایی،در زنجیره تامین غذا ، بتوان ریسک مواجهه با آنها در ارتباط با ارتقاء سطح ایمنی و سلامت افراد جامعه، را کاهش داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.