بررسی عددی عملکرد حرارتی مبدل های حرارتی پوسته و لوله همراه با نانوسیال به عنوان سیال عامل در شرایط مرزی مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عددی عملکرد حرارتی مبدل های حرارتی پوسته و لوله همراه با نانوسیال به عنوان سیال عامل در شرایط مرزی مختلف دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عددی عملکرد حرارتی مبدل های حرارتی پوسته و لوله همراه با نانوسیال به عنوان سیال عامل در شرایط مرزی مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عددی عملکرد حرارتی مبدل های حرارتی پوسته و لوله همراه با نانوسیال به عنوان سیال عامل در شرایط مرزی مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عددی عملکرد حرارتی مبدل های حرارتی پوسته و لوله همراه با نانوسیال به عنوان سیال عامل در شرایط مرزی مختلف :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در این مقاله به بررسی تاثیر نانوسیال بر انتقال حرارت و افت فشار در مبدل حرارتی پوسته و لوله پرداخته می شود. برای این بررسی از سه نانوسیال آب/اکسید روی، آب/اکسید تیتانیوم و آب/اکسید آلومینیوم استفاده می شود. همچنین در این بررسی کسر حجمی نانوسیالات از ۱ تا ۴ درصد تغییر می کند. در این تحقیق تاثیر نوع و کسر حجمی نانوسیال ها و همچنین تاثیر فلاکس جرمی و اختلاف دمای بین سیال درون لوله و پوسته بر انتقال حرارت و افت فشار بررسی می شود. در این مقاله از نرم افزار فلوینت برای شبیه سازی استفاده شده است و همچنین شبیه سازی به صورت سه بعدی صورت گرفته است.نتایج نشان میدهد که با افزایش کسر حجمی ضریب انتقال حرارت جابجایی اجباری افزایش می یابد. همچنین با افزایش کسر حجمی میزان افت فشار نیز افزایش می یابد. همچنین نتایج نشان می دهد که ضریب انتقال حرارت جابجایی اجباری برای نانوسیال آب/اکسیدآلومینیوم بیشترین و برای نانوسیال آب/اکسید روی کمترین می باشد. همچنین نوع نانوسیال تاثیر چندانی بر افت فشار ندارد. قسمتی دیگری از نتایج نشان میدهد که با افزایش سرعت وروردی میزان انتقال حرارت و افت فشار افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.