مطالعه اثر باکتریهای محرک رشد بر خصوصیات جوانه زنی بذرکنگرفرنگی Cynara Scolymus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر باکتریهای محرک رشد بر خصوصیات جوانه زنی بذرکنگرفرنگی Cynara Scolymus دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر باکتریهای محرک رشد بر خصوصیات جوانه زنی بذرکنگرفرنگی Cynara Scolymus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر باکتریهای محرک رشد بر خصوصیات جوانه زنی بذرکنگرفرنگی Cynara Scolymus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر باکتریهای محرک رشد بر خصوصیات جوانه زنی بذرکنگرفرنگی Cynara Scolymus :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

آزمایش به منظور بررسی اثر تلقیح بذر کنگر فرنگی (کنگر فرنگی) با ترکیبات مختلف از باکتری های محرک رشد بر جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه انجام گرفت. خصوصیات جوانه زنی مختلف و پارامترهای رشد اولیه اندازه گیری شد. بیشترین تعداد گیاهچه های نرمال ، وزن ریشه چه و ساقه ، طول ساقه، ویگوریتی و درصد جوانه زنی در تیمار با ترکیب ازتوباکتر و آزوسپریلیوم و سویه ۱۶۸ به دست آمد. همچنین نتایج نشان داد که ترکیب هر دو سویه از باکتریهای حل کننده فسفر همراه با تثبیت کننده های نیتروژن منتج به افزایش قابل توجه طول ریشه چه و ساقه چه و وزن گیاهچه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.