تغییر خصوصیات مورفولوژیک پیاز در اثر کاربرد سطوح مختلف کود گوسفندی، اوره و سوپر فسفات تریپل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییر خصوصیات مورفولوژیک پیاز در اثر کاربرد سطوح مختلف کود گوسفندی، اوره و سوپر فسفات تریپل دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییر خصوصیات مورفولوژیک پیاز در اثر کاربرد سطوح مختلف کود گوسفندی، اوره و سوپر فسفات تریپل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییر خصوصیات مورفولوژیک پیاز در اثر کاربرد سطوح مختلف کود گوسفندی، اوره و سوپر فسفات تریپل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییر خصوصیات مورفولوژیک پیاز در اثر کاربرد سطوح مختلف کود گوسفندی، اوره و سوپر فسفات تریپل :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

پیاز گیاهی است که به واسطه تاثیری که بر سلامتی بشر دارد و همچنین به خاطر کاربرد زیاد به صورت چاشنی، گسترش استفاده فراوانی دارد. به منظور بررسی اثر سطوح مختلف اوره، سوپرفسفات تریپل و کود گوسفندی بر خصوصیات مورفولوژیک پیاز آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۱۸ تیمار و سه تکرار به اجرا در آمد. فاکتور اول شامل دو سطح کود گوسفندی (۰ و ۵۰ تن در هکتار)، فاکتور دوم شامل سه سطح سوپرفسفات تریپل (۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار) و فاکتور سوم شامل سه سطح اوره (۰، ۱۵۰ و ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار) بود. خصوصیاتی از پیاز همچون طول بوته با غده، طول بوته بدون غده، وزن تر، وزن خشک، حجم و قطر بوته مورد برسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که تمام صفات مورفولوژیک با کاربرد کود گوسفندی بهبود یافت. همچنین با افزایش غلظت فسفر نیز این ویژگی ها بهبود پیدا کرد. تیمار اوره، وزن تر و خشک، حجم و قطر غده پیاز را افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.