تاثیر تنش شوری کلرید سدیم بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تنش شوری کلرید سدیم بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تنش شوری کلرید سدیم بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تنش شوری کلرید سدیم بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تنش شوری کلرید سدیم بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر تنش شوری ناشی از کلرید سدیم بر روی خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) که یکی از مهمترین گیاهان تولیدکننده اسانس می باشد، یک آزمایش در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار به صورت گلدانی در گلخانه انجام گردید. ۴ سطح محلول نمک کلرید سدیم شامل ۰، ۴۰ ، ۸۰ و ۱۲۰ میلی مولار از آن مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد که تنش شوری به طور معنی داری ارتفاع گیاه، قطر ساقه و ریشه، تعداد گره در ساقه اصلی گیاه، تعداد ساقه جانبی در بوته، سطح برگ، وزن تر و خشک اندام هوایی، کلروفیل برگ، میزان پرولین و اسانس گیاه را تحت تاثیر قرار داد. طی این آزمایش، بالاترین ارزش پارامترهای رشدی گیاه در شرایط بدون تنش شوری (تیمار شاهد) مشاهده گردید و با افزایش سطح شوری، میزان پرولین افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.