بررسی اثر تنش شوری و سالسیلیک اسید بر برخی خصوصیات فیزیولوژی گیاه بابونه کبیر(Feverfew) تحت کشت هیدروپونیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تنش شوری و سالسیلیک اسید بر برخی خصوصیات فیزیولوژی گیاه بابونه کبیر(Feverfew) تحت کشت هیدروپونیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تنش شوری و سالسیلیک اسید بر برخی خصوصیات فیزیولوژی گیاه بابونه کبیر(Feverfew) تحت کشت هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تنش شوری و سالسیلیک اسید بر برخی خصوصیات فیزیولوژی گیاه بابونه کبیر(Feverfew) تحت کشت هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تنش شوری و سالسیلیک اسید بر برخی خصوصیات فیزیولوژی گیاه بابونه کبیر(Feverfew) تحت کشت هیدروپونیک :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

گیاهان دارویی به شرایط محیطی مختلف واکنش نشان می دهند و در تفاوت های محیطی کیفیت گیاهان دارویی متغیر است. باتوجه به اهمیت گیاهان دارویی از جمله بابونه کبیر (Tanacetum. parthenium) و وجود شوری در اراضی ایران، ضرورت انجام پژوهش در زمینه دست یابی به روشی مناسب در خصوص بهبود کمیت و کیفیت گیاهان دارویی در خاک های شور بیش از پیش احساس می شود. این گیاه در گلخانه تحقیقاتی دانشکده ی کشاورزی دانشگاه شیراز و به صورت هیدروپونیک کشت شد و بعد از استقرار با غلظتهای مختلف ۳۰، ۶۰، ۹۰، ۱۲۰، ۱۵۰ و ۱۸۰ میلی مولار نمک سدیم کلراید و کلسیم کلراید به نسبت دو به یک آبیاری شد و با دو غلظت ۲۰۰ و ۳۰۰ میکرومولار سالسیلیک اسید (SA) محلول پاشی برگی گردید. گیاهان در مرحله رویشی با گیاه شاهد که فاقد هر گونه آبیاری با آب شور و تیمار با SA بود مقایسه شدند. نتایج نشان دادند که تنش شوری موجب کاهش وزن تر، درصد ماده خشک گیاه و همچنین رنگیزه های فتوسنتزی (کلروفیل a، ;کلروفیل b و کلروفیل کل) شد اما درصد اسانس را افزایش داد. همچنین اعمال محلول پاشی با SA نیز به طور معنی داری بر این صفات تاثیر مثبت گذاشت. به طور کلی هورمون SA می تواند به عنوان یک تنظیم کننده ی موثر در شرایط تنش باعث افزایش مقاومت و میزان تحمل گیاه به شرایط تنش شوری شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.