اثربخشی آموزش مهارت های سخت رویی بر تاب آوری و فرسودگی شغلی پرستاران اورژانس بیمارستان بوعلی سینا استان قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثربخشی آموزش مهارت های سخت رویی بر تاب آوری و فرسودگی شغلی پرستاران اورژانس بیمارستان بوعلی سینا استان قزوین دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثربخشی آموزش مهارت های سخت رویی بر تاب آوری و فرسودگی شغلی پرستاران اورژانس بیمارستان بوعلی سینا استان قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثربخشی آموزش مهارت های سخت رویی بر تاب آوری و فرسودگی شغلی پرستاران اورژانس بیمارستان بوعلی سینا استان قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثربخشی آموزش مهارت های سخت رویی بر تاب آوری و فرسودگی شغلی پرستاران اورژانس بیمارستان بوعلی سینا استان قزوین :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

هدف پژوهش حاضر اثربخشی آموزش مهارت های سخت رویی بر تاب آوری و فرسوگی شغلی پرستاران اورژانس بیمارستان بوعلی سینا استان قزوین در سال ۱۳۹۵ بود. این پژوهش از نوع نیمه آزمایشی با طرح پیش آزمون-پس آزمون با گروه کنترل است. جامعه ی آماری پژوهش شامل کلیه پرستاران بخش اورژانس بیمارستان بوعلی سینا استان قزوین بودند. نمونه آماری مورد نیاز این پژوهش به صورت خوشه ای تک مرحله ای ۴۰ نفر انتخاب و به صورت تصادفی در دو گروه آزمایش (۲۰ نفر) و گروه کنترل (۲۰ نفر) جایگزین شدند. گروه آزمایش ۱۲ جلسه تحت آموزش مهارت های سخت رویی هرجلسه ۹۰ دقیقه قرار گرفتند و گروه گواه در طول این مدت در انتظار درمان ماندند. روش جمع آوری داده ها بر اساس پرسشنامه استاندارد تاب آوری کانر و دیویدسون ۲۰۰۳ و پرسشنامه استاندارد فرسودگی شغلی مسلش و جکسون ۱۹۹۳ انجام گرفت. تجزیه و تحلیل اطلاعات به دست آمده از اجرای پرسشنامهاز طریق نرم افزار SPSS19 در دو بخش توصیفی و استنباطی (آزمون t و تحلیل کوواریانس) انجام پذیرفت. نتایج آزمون t نشان داد میزان فرسودگی شغلی در پرستاران بخش اورژانس بر اساس، تاهل، شرایط و سن تفاوت معناداری p<0/001 دارد. همچنین نتایج تحلیل کوواریانس نشان داد که آموزش مهارت های سخت رویی منجر به افزایش تاب آوری p<0/001 و منجر به کاهش فرسودگی شغلی p<0/001 در پرستاران بخش اورژانس شده است و این بدان معنی است که آموزش مهارت های سخت رویی بر تاب آوری و فرسودگی شغلی پرستاران بخش اورژانس تاثیر معناداری داشته است p<0/001 . بنابراین با توجه به شرایط استرس زای شغل پرستاران بخش اورژانس، مداخله های روان شناختی با هدف افزایش تاب آوری می تواند فرسودگی شغلی آنها را کاهش داده و رضایت شغلی و بهبود کیفیت خدمات حاصل گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.