اثر سطوح مختلف نانوذرات سلنیوم بر جوانه زنی بذر پیاز (.L cepa Allium)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف نانوذرات سلنیوم بر جوانه زنی بذر پیاز (.L cepa Allium) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف نانوذرات سلنیوم بر جوانه زنی بذر پیاز (.L cepa Allium)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف نانوذرات سلنیوم بر جوانه زنی بذر پیاز (.L cepa Allium)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف نانوذرات سلنیوم بر جوانه زنی بذر پیاز (.L cepa Allium) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

تاثیر سطوح مختلف نانوسلنیوم بر جوانهزنی بذر (درصد، میزان و قدرت جوانهزنی) و ویژگیهای رشدی دانهال (طول، وزن تر و خشک ریشه) پیاز (رقم سفید کاشان) مورد بررسی قرار گرفت. تیمارهای آزمایش شامل ۴ غلظت نانوسلنیوم (۵ ،۱۰ ،۱۵ و ۲۰ میلیگرم بر لیتر) و تیمار شاهد (آب مقطر) بود. سطوح مختلف نانوسلنیوم تاثیر معنیداری بر جوانهزنی بذر پیاز داشتند. بیشترین درصد جوانهزنی (۶۶/۹۶ (%در تیمار ۱۰ میلیگرم بر لیتر نانوسلنیوم مشاهده شد که اختلاف معنیداری با ۱۵ میلی- گرم بر لیتر نانوسلنیوم نداشت. گرچه با افزایش غلظت سلنیوم طول ریشه کاهش یافت، اما در بالاترین غلظت سلنیوم طول ریشه همچنان نسبت به شاهد بیشتر بود. بیشترین شاخص قدرت دانهال و سرعت جوانهزنی (۷۹/۲۱ روز) در تیمار ۱۰ میلی- گرم بر لیتر نانوسلنیوم مشاهده شد. حداقل زمان جوانهزنی در تیمارهای ۱۰ و ۱۵ میلیگرم بر لیتر نانوسلنیوم بود. در نهایت کاربرد سطوح مناسب نانوسلنیوم میتواند جوانهزنی بذر پیاز را بهبود ببخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.