بررسی راندمان روش عملآوری دو گونه ماهی شبه شوریده چشم درشت Pennahia macrophthalmus منجمد و ماهی سنگسر معمولی Pomadasys kaakan تازه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی راندمان روش عملآوری دو گونه ماهی شبه شوریده چشم درشت Pennahia macrophthalmus منجمد و ماهی سنگسر معمولی Pomadasys kaakan تازه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی راندمان روش عملآوری دو گونه ماهی شبه شوریده چشم درشت Pennahia macrophthalmus منجمد و ماهی سنگسر معمولی Pomadasys kaakan تازه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی راندمان روش عملآوری دو گونه ماهی شبه شوریده چشم درشت Pennahia macrophthalmus منجمد و ماهی سنگسر معمولی Pomadasys kaakan تازه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی راندمان روش عملآوری دو گونه ماهی شبه شوریده چشم درشت Pennahia macrophthalmus منجمد و ماهی سنگسر معمولی Pomadasys kaakan تازه :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

ماهی یکی از منابع با ارزش پروتیین حیوانی می باشد که در سال های گذشته با افزایش میزان تولید آن، عمل آوری آن در کارخانه های فرآوری آبزیان اهمیت بیشتری پیدا کرده است. هدف از این پژوهش دستیابی به راندمان وزنی آماده سازی در تولید فیله با استخوان و همچنین تاثیر نوع روش عمل آوری بر مقدار افت وزن در این گونه ماهی در خط تولید کارخانه های فرآوری آبزیان بود. در این پژوهش ماهی شبه شوریده چشم درشت (Pennahia macrophthalmus) در سه سایز مختلف S ، M و L سرزنی، باله زنی، پوست گیری، تخلیه امعاء و احشاء شدند و در پایان فرآیند ماهی ها وزن شدند. همچنین ماهی سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) تازه در یک سایز ۲۰۰۰-۱۰۰۰ بصورت بدن سر، تن پاک باسر، تن پاک بدون سر و فیله خالص جدا گردید و در پایان هر مرحله وزن گردید. مقادیر مختلف افت وزنی با توجه به اندازه آنها بررسی گردید. نتایج نشان دادند که راندمان فرآیند سرزنی، پوست گیری، تخلیه امعاء و احشاء ماهی منجمد در حجم صنعتی با توجه به اندازه آنها از کوچک تر به بزرگ تر به ترتیب ۷۳/۳۹%، ۴۲/۴۲%و ۳۵/۴۳درصد می باشد. افت وزنی در ماهی ریزتر نسبت به ماهی درشت تر با یک روش عمل آوری بیشتر بود. درواقع اندازه ماهی بر میزان درصد بازماندگی تاثیر معنی داری داشت (۰۵/۰> P). نتایج این تحقیق عمل آوری ماهی درشت تر در همان گونه نسبت به ماهی ریزتر بیشترین بازده را حاصل می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.