بکارگیری الگوریتم ژنتیک چندهدفه با رتبه بندی نامغلوب در بهینه سازی توسعه ی میادین نفتی تحت سیلاب زنی با آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بکارگیری الگوریتم ژنتیک چندهدفه با رتبه بندی نامغلوب در بهینه سازی توسعه ی میادین نفتی تحت سیلاب زنی با آب دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بکارگیری الگوریتم ژنتیک چندهدفه با رتبه بندی نامغلوب در بهینه سازی توسعه ی میادین نفتی تحت سیلاب زنی با آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بکارگیری الگوریتم ژنتیک چندهدفه با رتبه بندی نامغلوب در بهینه سازی توسعه ی میادین نفتی تحت سیلاب زنی با آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بکارگیری الگوریتم ژنتیک چندهدفه با رتبه بندی نامغلوب در بهینه سازی توسعه ی میادین نفتی تحت سیلاب زنی با آب :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

تصمیم گیری در مورد توسعه ی یک میدان نفتی نیازمند در نظر گرفتن اهداف از پیش تعریف شده ی زیادی است که این اهداف می توانند رابطه ی مستقیم یا عکس با یکدیگر داشته باشند. الگوریتم ژنتیک چندهدفه با رتبه بندی نامغلوب ابزاری مناسب برای درنظر گرفتن اهداف مختلف می باشد. در این تحقیق، از الگوریتم ذکر شده برای بهینه سازی نرخ تزریق آب در چاه های تزریقی استفاده شده است. همزمان با متغیر قبلی ( نرخ تزریق آب )، طول و زاویه چرخش یک چاه افقی ( تزریقی یا تولیدی ) نیز، به عنوان متغیر دیگر بهینه سازی لحاظ گردیده است. همچنین ضریب بازیافت و ارزش خالص فعلی، به عنوان توابع هدف این الگوریتم در نظر گرفته شده اند. هدف از انجام این تحقیق استفاده ی کاربردی از الگوریتم ژنتیک چندهدفه با رتبه بندی نا مغلوب به منظور بهینه سازی یکی از مسایل مهم موجود در مهندسی نفت می باشد. استفاده از این الگوریتم در مقایسه با مدل ارایه شده ی اولیه، رشد ضریب بازیافت ۴۰ درصدی و بهبود ۲۱ درصدی ارزش خالص فعلی را نشان می دهد که این مطلب بیانگر موثر بودن این الگوریتم بهینه سازی برای مدل مورد مطالعه است. بعلاوه جبهه ی Pareto تشکیل شده به مهندسین مخزن اجازه می دهد که بر اساس سناریوهای مختلف ایجاد شده بنا بر مقدار ارزش خالص فعلی بالاتر یا ضریب بازیافت بیشتر و یا ترکیبی از تاثیر هرکدام برای این میدان تصمیم گیری کنند و میزان بهینه ی نرخ ترزیق آب به چاه های تزریقی را با توجه به سناریوی انتخاب شده محاسبه نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.