مقاله کاربرد مدل ANSWERS جهت برآورد هرز آب و پیش بینی فرسایش و رسوب. (مطالعه موردی: حوزه های آبخیز کشاورزی استان بوشهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد مدل ANSWERS جهت برآورد هرز آب و پیش بینی فرسایش و رسوب. (مطالعه موردی: حوزه های آبخیز کشاورزی استان بوشهر) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد مدل ANSWERS جهت برآورد هرز آب و پیش بینی فرسایش و رسوب. (مطالعه موردی: حوزه های آبخیز کشاورزی استان بوشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد مدل ANSWERS جهت برآورد هرز آب و پیش بینی فرسایش و رسوب. (مطالعه موردی: حوزه های آبخیز کشاورزی استان بوشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد مدل ANSWERS جهت برآورد هرز آب و پیش بینی فرسایش و رسوب. (مطالعه موردی: حوزه های آبخیز کشاورزی استان بوشهر) :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

یکی از عوامل موثر در تخریب خاکها و نابودی زمین های حاصلخیز کشاورزی، فرسایش و به دنبال آن تولید رسوب می باشد. این عمل نه تنها خاکحاصلخیز سطحی که پایه و اساس کشاورزی محسوب میگرددرا از بین می برد بلکه با انتقال مواد آلاینده مانند کودها و سموم دفع آفات کشاورزی توسط هرز آب به درون منابع ابی (رودخانه ها و سدها)، آلودگی این منابع را نیز می گردد. کسب اطلاعات مربوط به حجم روان آب و میزان فرسایش و رسوب بطور مستقیم بسیار سخت و گاها امنکان ناپذیر به نظر می رسد . از این رو مدلهای ریاضی برای تحقیق پیرامون فاکتورهای فوق در هر حوزه آبخیز بوجود آمده استکه برحی از آنها دارای کاربرد منطقه ای و محلی بوده و برخی دیگر نیز مانند مدل ANSWERS بعلت داشتن پارامترهای مناسب به صورت مدلهای جهانی تبدیل شده و در اکثر کشورهای جهان مورد استفاده قرار گرفته است. به منظور ارزیابی مدل ANSWERS در جنوب ایران طرحی توسط بخش آبخیزداری مرکز تحقیقات منابع طبیعی جهاد کشاورزی استان بوشهر درمنطقه سمل و حوزه آبخیز «دره کر» به اجرا درآمد تا توانمندیهای این مدل در شرایط خشک و نیمه خشک ایران ارزیابی گردد. نتایج کلی خاصل از این طرح، بیانگر موثر و مفید بودن اعداد بدست آمده از این مدل در زمینه روان آب تولیدی میباشد به گونه ای که بیش از ۹۵ درصد همخوانی بین داده های مشاهده ای و اعداد تخمین زده شده توسط مدل وجود دارد. در حالیکه این مدل نتوانسته است به دقت به تخمین میزان فرسایش پرداخته و اعداد حاصل از آن گاها تا ۳/۸ برابر بیشتر از مقدار واقعی نیز بالغ می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.