قابلیت ترکیب قطعات فولادی سرد نورد (COLD FORM) با روش های ساخت وساز رایج ساختمانی در جهت تحقق معماری پایدار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 قابلیت ترکیب قطعات فولادی سرد نورد (COLD FORM) با روش های ساخت وساز رایج ساختمانی در جهت تحقق معماری پایدار دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد قابلیت ترکیب قطعات فولادی سرد نورد (COLD FORM) با روش های ساخت وساز رایج ساختمانی در جهت تحقق معماری پایدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی قابلیت ترکیب قطعات فولادی سرد نورد (COLD FORM) با روش های ساخت وساز رایج ساختمانی در جهت تحقق معماری پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن قابلیت ترکیب قطعات فولادی سرد نورد (COLD FORM) با روش های ساخت وساز رایج ساختمانی در جهت تحقق معماری پایدار :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

مداخلات و تصرفات انسانی در محیط زیست و اکوسیستم پیرامونی، بخصوص در حوزه انرژی و منابع معدنی منشاء بروز بسیاری از مشکلات در جوامع بشری امروز ماست. در این بین صنعت ساختمان همراه با رشد فزاینده جمعیت بخصوص در کشورهای جهان سوم و کشورهای درحال توسعه سهم عمده ای در استفاده از منابع معدنی و انرژی های تجدید ناپذیر دارد. در کنار آن باید به مصرف زیاد آب شیرین، قطع بی رویه درختان، افزایش دمای کره زمین، تحلیل لایه اوزون و استهلاک زیاد نیروی انسانی نیز اشاره کرد. پایداری و معماری پایدار که چندی است در جوامع پیشرفته و در حال پیشرفت بصورت جدی به آن پرداخته می شود یکی از مهمترین راه کارهای تحقق اهداف پایداری در بخش صنعت ساختمان بشمار می آید. در این میان، سازه ها همراه با پوشش های نهایی آنها یکی از بخش های مهم یک ساختمان است که درصد بالایی از سهم انرژی و منابع مصرفی را به خود اختصاص داده که بی شک جایگزینی سازه های نو با فن آوری جدید نقش موثری در رسیدن به اهداف پایداری دارد. سازه های سبک فولادی (LIGHT STEEL FRAME) که به اختصار L.S.F نامیده می شود و قطعات ساخته شده از فولاد سرد نورد شده (COLD FORM) به عنوان یکی از بخش های اصلی سازه های L.S.F با قابلیت بومی سازی آن و ترکیب با سازه های بتنی و فولادی و مصالح رایج در صنعت ساختمان کشور ایران ضمن هماهنگی با الگوهای معماری ایرانی اسلامی و برآوردن نیازهای فرهنگی غالب در کشور در مبحث ساختمانی، می تواند پاسخ مناسبی به چگونگی دستیابی به پایداری و معماری پایدار در ایران باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.